Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


31-04-2004 | B-POULE | Slechts twee wedstrijden gespeeld in de afgelopen week. Op dinsdag was het spannend toen Hazelaar tegen FC De Bergen speelde. De ploeg uit 't Ven won ternauwernood met 1-2. Ook De Kiet en Lasik Centrum bleken redelijk aan elkaar gewaagd. Het werd uiteindelijk een 5-2 overwinning voor De Kiet.

De kampioen in de B-poule werd donderdag definitief; zonder in actie te komen kreeg De Sport de benodigde punten in de schoot geworpen. Tegenstander Down Town Café was present met slechts 3 spelers, waardoor De Sport helaas hun kampioenswedstrijd door de neus werd geboord. Spelers van De Sport, namens het bestuur van harte gefeliciteerd met het kampioenschap en veel succes volgend seizoen in de A-poule!


24-04-2004 | A-POULE | Alabastine wist afgelopen dinsdag verrassend genoeg niet te winnen van Bouwmans. De nummer één-na-laatst deed goede zaken door met 2-3 te zegevieren. Bierelier kon het een uurtje later ZVV '72 helaas niet al te moeilijk maken; uitslag 4-8.

Donderdag een spannende pot tussen GL Kroezen en Hoedemakers. Na een 0-2 voorsprong voor de titelkandidaat die alles in eigen hand had, wist Gerrie Schaap met twee treffers voor een gelijke eindstand te zorgen.

Vrijdag wist Bever/Chambers met 4-6 te winnen van R.E.D. Stars, maar waarschijnlijk zal het voor hen helaas te laat komen. ZVV '72 - WSD/Blank eindigde tot slot in 6-10, waarmee het nu toch weer Hoedemakers is dat bij twee overwinningen in de resterende duels kampioen is.


17-04-2004 | B-POULE | Afgelopen dinsdag won Korsten met 6-2 van Lasik Centrum. Ook Hazelaar won - voor de tweede keer dit seizoen - met 0-1 van Down Town Café!

Donderdag deed De Sport een hele grote stap richting het kampioenschap in de B-poule. Directe concurrent B.Z.E. werd met 0-4 aan de kant gezet, waardoor de mannen uit Empel de titel haast niet meer kan ontgaan.

Tot slot won Zwart Wit knap met 3-1 van De Kiet en werd Galvin - FC de Bergen een waar spektakelstuk dat eindigde in een 8-7 overwinning voor eerstgenoemden.


10-04-2004 | A-POULE | Het einde nadert in de A-poule, en het is er ongemeen spannend. Dinsdag kreeg Bever /Chambers één van haar laatste kans en op lijfsbehoud tegen WSD/Blank, maar het bleek er niet tegen opgewassen: 3-6. Ook nummer één-na-laatst Bouwmans wist niet te winnen van Bierelier (4-3), waardoor er voor Bever nog een heel klein kansje blijft bestaan.

Op donderdag speelden Alabastine en R.E.D. Stars hun onderlinge wedstrijd. Na vijf minuten voor tijd nog met 3-1 achter te hebben gestaan wist de promovendus er toch nog een terecht puntje uit te slepen.

Vrijdag stond de topper van de week op het programma. Koploper ZVV '72 trad aan tegen runner-up Hoedemakers, en de winnaar werd vooraf de beste kansen op het kampioenschap gegeven. In een uiterst spannende pot wist Hoedemakers de felbegeerde overwinning te behalen; 5-6. Hiermee worden zij de nieuwe nummer 1 van de competitie. Tot slot werd het duel GL Kroezen - Dollevoet gespeeld om 10 uur. Met de 4-2 uitslag klimt Kroezen naar de 5e plaats.


03-04-2004 | B-POULE | Galvin deed afgelopen dinsdag goede zaken tegen Zwart Wit. Er werd namelijk met 4-1 gewonnen, waardoor de aansluiting bij de top behouden blijft. Ook FC de Bergen deed het niet verkeerd tegen Down Town Café (3-12).

Korsten - B.Z.E. werd op donderdag helaas even voor rust gestaakt, maar de 2-0 tussenstand in het voordeel van Korsten gaat in de boeken. Overigens werd de sportieve wedstrijd gewoon uitgespeeld zonder scheidsrechter.

Op vrijdag een nipte overwinning van De Sport op De Kiet. Het werd 1-2 voor de mannen uit Empel die hiermee hard op weg zijn naar het kampioenschap. Ook de laatste wedstrijd van deze week was een spannende. Ondanks een erg snelle 2-0 voorsprong moest een aardig voetballend Hazelaar helaas toch het onderspit delven tegen Lasik Centrum: 3-5. 


Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen