Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


31-01-2004 | A-POULE | Een broodnodige overwinning voor Bever/Chambers op dinsdagavond tegen Bouwmans, dat overigens met slechts 3 veldspelers aan de wedstrijd begon en hierdoor al na tien minuten tegen een 4-0 achterstand aankeek. WSD/Blank deed in de race naar de top goede zaken tegen GL Kroezen. Dat uiteindelijk 5-2 de boeken in ging viel achteraf nog mee voor Good Luck.

Donderdag een ware topper in sporthal de Hazelaar. ZVV '72 speelde die avond tegen Alabastine, dat maar liefst in de laatste 6 wedstrijden de volle winst behaalde. Toch trok ZVV aan het langste eind door nipt met 4-3 te zegevieren.

Vrijdag een opmerkelijke overwinning voor debutant R.E.D. Stars tegen het gerenomeerde Hoedemakers. De nieuwkomers wonnen knap met 4-2, en Hoedemakers lijkt hierdoor voorlopig af te haken in de strijd om de titel. De laatste wedstrijd van deze week werd helaas niet gespeeld. Bierelier kon lang niet genoeg spelers op de been krijgen, en daardoor krijgt een wél compleet Dollevoet automatisch een 0-3 overwinning in de schoot geworpen.


28-01-2004 | STRAFZAAK | Naar aanleiding van de bijeenkomst vanwege "gewijzigde rapporten" omtrent de wedstrijd ZVV '72 - GL Kroezen d.d. 13-01-'04 heeft het bestuur de strafmaat gewijzigd. Waar in eerste instantie de hieronder genoemde spelers een schorsing van 8 wedstrijden kregen, volstaan nu de volgende straffen:

1. Beide teams worden schuldig geacht aan het staken van de wedstrijd. Per team dient een boete worden betaald van 25 euro, te voldoen bij de penningmeester voor de eerstvolgende wedstrijd die de teams spelen.

2. R. Buitenkamp van ZVV '72 en G. Rijken van GL Kroezen krijgen per direct naar aanleiding van de schermutselingen tijdens de wedstrijd met als gevolg het staken van de wedstrijd een schorsing van 2 wedstrijden.

3. De stand van 2-2 op het moment van staken wordt tevens de einduitslag.

De straf voor R. Buitenkamp is op zich overbodig. Deze is nl. door de leiding van ZVV '72 reeds uit het team gezet. Men verwacht dat hiermee de grootste problemen zijn opgelost.

De leiding van GL Kroezen adviseren wij tevens om zich aan te passen aan het recreatieve karakter van de zaalvoetbal-competitie in Rosmalen (zie strafbare gedragingen van het reglement Tuchtcommissie Z.V.C d.d. 19-03-'03).

Voor beide teams geldt:
Bij herhaling van misdragingen welke een collectief karakter dragen kan de strafcommissie een tijdelijk schorsen van het gehele team dan wel een uitsluitsel van het team aan het bestuur van Z.V.C. Rosmalen adviseren.


24-01-2004 | B-POULE | Goede zaken voor De Kiet door dinsdag met 5-2 te winnen van FC De Bergen. Zwart Wit en Lasik Centrum kregen allebei niet wat ze wilden, want aan een gelijkspel (4-4) hebben beide ploegen niet veel.

Down Town Café had op donderdagavond geen enkel verweer tegen B.Z.E. dat met een 3-9 overwinning huiswaarts ging. Door een misstap van De Sport tegen Korsten (4-6) neemt B.Z.E. de koppositie in Poule B over.

Hazelaar - Galvin eindigde tot slot in een vrij gemakkelijke 1-6, waardoor eerstgenoemde vereniging nog altijd op de eerste overwinning van dit seizoen wacht en Galvin aan kan haken bij de grote subtop.


17-01-2004 | A-POULE | Het nieuwe jaar begon in de A-poule helaas niet al te best. De eerste (en hopelijk enige) gestaakte wedstrijd van dit seizoen was direct een feit toen enkele spelers van ZVV '72 en GL Kroezen zich een tweetal minuten voor tijd niet konden beheersen.

Bierelier - Bever/Chambers werd gelukkig wel gewoon uitgespeeld en eindigde, ondanks herhaaldelijke voorsprongen van Bever tot een paar minuten voor het einde, in een 5-4 overwinning voor de tegenstander.

Donderdag kon R.E.D. Stars profiteren door punten te pakken tegen Bouwmans, maar niets was minder waar. Bouwmans was heer en meester en won terecht met 5-9.

Vrijdagavond twee spannende duels met fraai zaalvoetbal. Dollevoet won allereerst erg verrassend met 5-4 van Hoedemakers, en een uur later ging WSD/Blank in een waar schaakspel ten onder tegen een sluw spelend Alabastine.


10-01-2004 | B-POULE | De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar eindigde in een mooi 3-3 gelijkspel. Het betekende het eerste puntverlies van koploper De Sport tegen het altijd gevaarlijke Galvin, maar niets lijkt de Empelnaren nog van het kampioenschap te weerhouden.

Zwart Wit behaalde om 10 uur ook weer eens een nodige overwinning, en wel tegen FC De Bergen (5-1). Op donderdag een monsterscore van De Kiet tegen het arme Down Town Café; 0-11.

Vrijdag eerst een wat spannender wedstrijd tussen B.Z.E. en Lasik Centrum die eindigde in 4-3, en even later opnieuw een ruime overwinning. Rode lantaarndrager Hazelaar ging met 2-9 ten onder tegen Korsten, dat de weg naar boven weer lijkt te hebben gevonden. 


Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen