Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

12-06-2004 | Het is evenals vorig jaar weer een uitermate spannend seizoen geweest in de Rosmalense Zaalvoetbalcompetitie. Met name in de A-poule, waarin Hoedemakers pas na haar laatste wedstrijd zeker was van het kampioenschap, was het lange tijd gissen naar de ploeg met de langste adem.


Hoedemakers, kampioen A-poule 2003-2004

Achtervolgers ZVV '72 en WSD/Blank moesten aan het slot van de competitie tegen wil en dank passen. Opvallend waren daarnaast de goede prestaties - met name na de winterstop - van promovendus R.E.D. Stars. Zij sloten na een slechte start en hierna een uitmuntende tweede seizoenshelft de competitie af met een fraaie gedeelde 4e plaats.

In de B-poule werd De Sport vrij gemakkelijk kampioen. Na een seizoen afwezigheid keert de Empelse ploeg dus direct weer terug naar de A-poule. De overige 9 teams in de tweede klasse spelen ook volgend seizoen, samen met het helaas gedegradeerde Bever/Chambers weer hun tweewekelijkse wedstrijd in de Hazelaar.

Nieuw dit seizoen was de 'strijd' om de Fair Play Cup. De winnaars van deze prijzen waren pas na de laatste wedstrijden bekend, waaraan te zien is dat alle ploegen er een uitermate sportief seizoen op hebben zitten. In de A-poule is Bouwmans de gelukkige winnaar geworden. Down Town Café was de sportiefste ploeg van poule B.


12-06-2004 | INHAAL | De laatste loodjes van seizoen. B.Z.E. trad hierin maar liefst tweemaal aan: dinsdagavond werd allereerst met 8-5 van Galvin gewonnen. Op dezelfde avond speelden Zwart Wit en Korsten hun laatste wedstrijd, die eindigde in 3-4 in het voordeel van Korsten. Op donderdag werd de wedstrijd Bierelier - WSD/Blank (A-poule) gespeeld, uitslag 5-7.

Vrijdagavond liet De Sport zien waarom zij de terechte kampioen van de B-poule zijn geworden. B.Z.E. wist haar tweede duel in 3 dagen tijd niet te winnen van de aanstaand promovendus (9-3). R.E.D. Stars en GL Kroezen tekenden voor het slotaccoord. Na een moeizame start wisten de nieuwkomers de ex-titelhouder te verslaan: 3-1.

De wedstrijd die eigenlijk nog gespeeld moest worden in poule A (WSD/Blank - Dollevoet), wordt komende week niet meer gespeeld i.v.m. EK-wedstrijden. Hiermee is de competitie dus na een mooi seizoen aan zijn eind gekomen.


05-06-2004 | INHAAL | Tijdens de eerste inhaalweek 5 partijen. Dinsdag speelde de A-poule, waarin Alabastine - WSD/Blank in een 0-3 overwinning voor WSD eindigde. Bouwmans en GL Kroezen speelden een uur later tegen elkaar. Na een erg doelpuntrijk duel stond een 10-4 eindstand op het scorebord.

Ook donderdag een A-poule-wedstrijd, Bever/Chambers - Dollevoet stond op het programma. Helaas mocht het voor de degradant ook in de voorlopig laatste wedstrijd op het hoogste niveau niet baten: er werd verloren met 3-4.

Op de vrijdagavond twee wedstrijden uit poule B. FC De Bergen kon Korsten niet stoppen, getuige de 5-7 eindstand. Lasik Centrum kon Galvin hierna ook aardig bijbenen, maar moest het toch afleggen (6-11).Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen