Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


27-12-2004 | B-POULE | De laatste zaalvoetbalronde van het jaar was een erg korte. Vanwege de kerstavond op vrijdag kwamen slechts zes ploegen in actie, en wel op dinsdag- en donderdagavond. Allereerst was het de beurt aan Galvin en Zwart Wit, twee teams die zichzelf in de onderste regionen van de ranglijst terugvinden. Het werd een 2-4 overwinning voor Zwart Wit, waarmee zij zich plotseling met 10 punten weten te plaatsen in de grote middenmoot.

Een uur later kwamen Down Town Café en Korsten Verzekeringen in actie. Met de 3-8 overwinning laat Korsten zien op de goede weg te zijn. Het betekende al de derde overwinning op rij voor de oudgedienden van de Rosmalense competitie! Hazelaar, de nummer laatst van de vorige jaargang, staat daarentegen al wedstrijden lang droog en wist dit seizoen pas eenmaal te winnen. Tegen FC De Bergen behaalden zij hun tweede overwinning (1-4). De Bergen moest wel een aantal belangrijke spelers missen, maar dat doet niets af aan de prestatie van de mannen van Hazelaar.

In de eerste week van het nieuwe jaar zullen de teams in de A-poule, na een weekje 'winterstop', het seizoen heropenen.


20-12-2004 | A-POULE | De zaalvoetbalweek opende vorige week met een heuse topper: Hoedemakers - WSD/Blank. Beide ploegen konden helaas vanwege o.a. blessures niet met hun sterkste team aantreden, maar toch wisten ze er een boeiend schouwspel van te maken. Lang ging de wedstrijd gelijk op, maar in de slotfase moest Hoedemakers na een bevlieging van WSD het onderspit delven: 3-6. Nieuweling Roel Wagenaar nam direct vijf treffers voor zijn rekening.

R.E.D. Stars zou het een uur later opnemen tegen het wisselvallige Dollevoet. Ook dit maal waren ze erg wisselvallig, aangezien slechts 3 spelers op tijd de weg naar de Hazelaar hadden gevonden. Met medewerking van de Stars werd een kwartiertje gewacht op twee gealarmeerde spelers, waarna alsnog afgetrapt werd. Al snel was duidelijk wie er met de punten naar huis zou gaan; bij rust keek Dollevoet al tegen een 5-1 achterstand aan. Ook in de wat verkorte tweede helft kwam het initiatief van R.E.D. Stars, waardoor een 8-3 overwinning de boeken in gaat.

Op donderdag kampte ook Alabastine (opnieuw) met personele problemen. Een keeper en slechts drie veldspelers maakten het Kroezen echter toch erg lastig. Met veel pijn en moeite werd een 4-5 overwinning behaald, waarmee Kroezen inmiddels op zeven behaalde punten staat, en hiermee afstand probeert te doen van de degradatiezone.

Een dag later opnieuw een spannend treffen, toen FC Bachus en ZVV '72 elkaar troffen. Ook ZVV vocht voor wat het - met slechts vijf spelers - waard was, maar toch ging FC Bachus met een 5-3 overwinning aan de haal. Het is vooralsnog de enige ploeg die met twee punten achterstand enigszins in de buurt kan blijven bij de fiere koploper WSD/Blank.


13-12-2004 | B-POULE | De meest recente speelronde in de B-poule van de Rosmalense zaalvoetbalcompetitie was er een met enkele opvallende uitslagen. Zo ging allereerst een onherkenbaar Lasik Centrum hard onderuit tegen Korsten Verzekeringen. Na een 2-0 achterstand probeerde Lasik nog aan te haken, maar na de snelle 3-1 werd het volledig weggespeeld. Met een fraaie 10-1 overwinning zet Korsten een goede stap op weg naar boven, of toch tenminste om afstand te doen van de plaatsen in de onderste regionen.

Hierna was het de beurt aan FC De Bergen, dat Bever/Chambers als tegenstander zag aantreden. De mannen van Bever lijken na een goede seizoensstart een beetje de weg kwijt, want na het gelijkspel tegen B.Z.E. moesten zij zich deze keer zelfs schikken met een nederlaag. FC De Bergen won verrassend maar daardoor niet minder fraai: 4-1.

Down Town Café wist al vier wedstrijden lang niet te winnen. Tegen Galvin werd deze slechte reeks eindelijk doorbroken. De 4-1 overwinning had nog hoger kunnen, of wellicht zelfs moeten uitvallen, maar er werd bij tijden te slordig met de gecreëerde kansen omgesprongen.

De Kiet - Zwart Wit was een wedstrijd die tot aan het eind spannend bleef. Met een miniem verschil (2-1) wist De Kiet met de punten aan de haal te gaan, en hiermee zijn zij inmiddels naar de gedeelde eerste plaats geslopen. Het doelsaldo na 7 wedstrijden is overigens erg opvallend voor een ploeg met een dergelijke positie op de ranglijst: 20-18.

Het tweede team dat profiteerde van de misstap van Bever/Chambers was B.Z.E., de runner-up van vorig jaar die ook dit seizoen in de top van het klassement meedoet. Hazelaar kon slechts vijf spelers op de been brengen en deed haar best de schade te beperken. Er kon niet worden voorkomen dat B.Z.E. een 9-3 overwinning behaalde, waarmee ook deze ploeg alweer aan 16 punten is gekomen.


06-12-2004 | A-POULE | FC Bachus begon de week met een ruime overwinning. Een sterk verzwakt R.E.D. Stars kon de ploeg alleen voor rust bijbenen en moest na een 3-1 ruststand een flinke nederlaag slikken (9-1). Met een sterk collectief gooit Bachus tot nog toe hoge ogen in de competitie. Alabastine lijkt na haar slechte seizoensstart ook helemaal los te zijn. Tegen het gerenommeerde ZVV '72 wist het een knappe en zwaarbevochten 7-5 zege te behalen.

Nadat in de laatste twee wedstrijden beide teams twee nederlagen moesten slikken, was het aan Dollevoet en Hoedemakers om in hun onderlinge wedstrijd deze negatieve spiraal te doorbreken. Hoedemakers ging met een 3-5 overwinning aan de haal en behoudt hiermee aansluiting bij de top.

Vrijdag was het de beurt aan koploper WSD/Blank. Zij speelden niet tegen maar mét promovendus De Sport, een 12-3 uitslag als resultaat. Pieter Schrassert Bert en Stan de Vocht troffen beiden 4x doel. Ronald Hulsken en Edwin Lubbersen namen ieder twee treffers voor hun rekening.

Na De Sport moest ook Kroezen Verzekeringen, de andere nummer laatst, een nederlaag incasseren. Een beter spelend Colorado won verdiend van het zich goed werende Kroezen (7-3). Een opwelling en drie treffers op rij van William van de Hout zorgden na rust voor een 6-1 voorsprong die Kroezen niet meer te boven kwam. 


Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen