Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


28-02-2005 | B-POULE | Koploper De Kiet opende deze competitieronde tegen Galvin, dat vanwege blessures en ziekte ternauwernood genoeg spelers op de been kon brengen. Na een 3-0 voorsprong kwamen de vijf van Galvin voor rust nog aardig terug tot 3-2, maar na de pauze kwamen ze duidelijk lucht te kort. De Kiet liep dan ook - mede dankzij drie doelpunten van Emiel van Alebeek, Gert Galliart en René van de Velden - uit naar een duidelijke 11-5 overwinning.

Direct hierna was het aan Bever/Chambers om ook haar wedstrijd te winnen, en zodoende in het spoor te blijven van de nummer een. De 'oudjes' van Korsten Verzekeringen dachten er echter heel anders over, en zetten na een vroege achterstand prompt een 1-3 voorsprong op het scorebord. De 2-3 ruststand werd door twee doelpunten van Hans Wolterink uitgebreid naar 2-5, waarna Bever nog terugkwam tot 4-5. In de slotfase haalde het inbrengen van Marcel van der Doelen aan Bever-zijde niets uit, want Wim Klaassen zette met zijn doelpunt de wedstrijd op slot, en de 4-6 uitslag het op het bord.

In de middenmoot wordt door een viertal ploegen om de plaatsen gestreden. Twee daarvan zijn Zwart Wit en FC De Bergen, en zij bonden op donderdag de strijd aan. Met een zwaarbevochten 2-3 overwinning en de daaraan gekoppelde drie punten weet FC De Bergen zich boven de tegenstander te plaatsen. Zwart Wit zakt daarentegen van plaats vier naar zeven.

Op vrijdag moest Lasik Centrum de smadelijke nederlaag uit de vorige speelronde proberen uit te wissen. In het gehavende B.Z.E. vonden zij daarvoor een gewillig slachtoffer. Al in de eerste helft werd de nummer drie uit de competitie op een meer dan royale 1-8 achterstand gezet, waarna de ruime voorsprong na rust werd geconsolideerd. De applauswissel die Frank Verbiesen ten deel viel had voor het hele Lasik-team (waar iedere speler zijn doelpuntjes meepikte) kunnen gelden. Uiteindelijke uitslag: 2-11.

Tot slot was het aan de rode lantaarndragers van Hazelaar en Down Town Café, dat met Martijn Zijlemans een nieuwe speler aan de selectie heeft toegevoegd. Het wordt een eentonig verhaal maar ook deze keer wisten de mannen van Hazelaar helaas niet te winnen. Daarentegen kan Down Town Café na drie nederlagen op rij weer eens een overwinning bijschrijven (2-6).


21-02-2005 | A-POULE | Aangezien er - zoals vooraf verwacht - in de eerste helft van de competitie een aantal wedstrijden noodgedwongen uitgesteld moesten worden, was de ingelaste inhaalronde een goede gelegenheid om het wat geschade competitieprogramma bij te werken.

In deze inhaalronde speelden allereerst Colorado en FC Bachus tegen elkaar. Na twee verrassende verliespartijen op rij van FC Bachus (waarvan de eerste tegen Colorado), wist de ploeg deze keer weer drie punten bij te schrijven. Met de 2-4 overwinning behoudt de nummer twee van de competitie nog altijd hun hoge klassering, maar het weet dat enkele concurrenten met rasse schreden naderen.

Ook Kroezen Verzekeringen en Dollevoet moesten hun onderlinge partij nog spelen, en deden dat op de dinsdagavond. De winnaar van dit duel zou een goede stap richting lijfsbehoud zetten, waardoor vooraf de belangen voor beide ploegen groot waren. Na 50 minuten was het Kroezen dat met de overwinning naar huis ging (5-3), en daarmee vooralsnog Dollevoet en De Sport op respectievelijk vier en zes punten onder zich houdt.

Datzelfde De Sport kwam namelijk op donderdag in actie tegen Colorado, dat haar tweede wedstrijd van de week speelde. Het werd een slechte maar sportieve wedstrijd, waarin met name Colorado erg veel kansen miste. De Sport was echter te vermoeid om er een echte wedstrijd van te maken, waardoor de terechte overwinning naar Colorado ging: 5-2. De Sport blijft hiermee nog altijd de rode lantaarn dragen.

Hoedemakers wilde graag wat wedstrijdritme behouden en dus een oefenwedstrijd spelen. In het gedegradeerde Bever/Chambers werd een goede sparringpartner gevonden. Na een 2-0 voorsprong en verrassende 2-3 ruststand wist Hoedemakers namelijk op het nippertje een 5-4 overwinning te behalen. Een puike prestatie van de B-pouler die het de kampioen van vorig jaar erg moeilijk wist te maken.

De laatste inhaalwedstrijd van de week was die tussen Alabastine en R.E.D. Stars. Helaas werd echter op vrijdagmiddag al duidelijk dat Alabastine opnieuw niet genoeg manschappen op de been kon krijgen. De reglementaire 3-0 overwinning was dus binnen voor de Stars, die hierna besloten een onderlinge wedstrijd te gaan spelen.


14-02-2005 | B-POULE | In de B-poule moesten kort na carnaval alle koplopers aan de bak. Allereerst was het Bever/Chambers dat in het vijftal van Lasik Centrum een gewillig slachtoffer vond. Na vijf minuten werd de score al geopend, en slechts een paar minuten later stond al een 5-0 score op het bord. Voor rust vielen nog vijf treffers te noteren voor Bever, Lasik wist met één doelpunt de eer te redden.

In de tweede helft werd het dan toch nog een 'echte wedstrijd'. Voor zover je daar met een 10-1 ruststand van kan spreken althans. Bever/Chambers nam gas terug, en Lasik besloot haar tegenstander toch maar wat strakker te gaan afdekken. Het verdedigingsblok kon echter niet voorkomen dat goalie Von Berg nog drie tegendoelpunten moest incasseren. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Lasik Centrum nog de 13-2, zodat ook na rust de spreekwoordelijk eretreffer bijgeschreven mocht worden.

Na deze ruime overwinning was het aan B.Z.E. en De Kiet om onderling uit te maken wie zich de komende weken koploper mag noemen. Met een fraaie 2-3 overwinning weet De Kiet haar koppositie uit te bouwen. Het voert de tweede klasse fier aan met maar liefst 25 behaalde punten. Bever/Chambers volgt met 22 uit 10, en B.Z.E. staat op de derde plaats met 20 punten. De confrontatie tussen Bever en De Kiet over twee speelronden lijkt een erg belangrijke te gaan worden.

Komende vrijdag kan Bever/Chambers kijken waar ze echt staan. Dan zal er namelijk een oefenwedstrijd gespeeld worden tegen gerenommeerde A-pouler Hoedemakers.


07-02-2005 | A-POULE | Vanwege de vele carnavalsactiviteiten die al op vrijdagavond op het programma stonden, werd er deze week een verkorte competitieronde afgewerkt. Op dinsdag- en donderdagavond waren echter enkele mooie wedstrijden te zien.

Op het beruchte 'trainingstijdstip' (dinsdag 9 uur) trof een sterk vermagerd De Sport regerend titelhouder Hoedemakers. Waar een walk-over werd verwacht, speelde De Sport met slechts vijf spelers toch een goede wedstrijd. Hoedemakers speelde daarentegen erg slap en had lange tijd aan doelman Genio de Laak te danken dat de ploeg op de been bleef. Via een 1-3 ruststand liep Hoedemakers in de tweede helft uit naar 2-6. In de slotfase wist De Sport nog knap terug te komen naar 4-6, maar het wist het de tegenstander helaas niet nog moeilijker te maken.

Hierna was het aan ZVV '72 om de jongelingen van R.E.D. Stars te bestrijden. In de beginfase zorgden twee vroege treffers van Dennis van Dam, en een ongelukkige aanname van de inval-goalie voor het spektakel (en de doelpunten). Daarna ging het lange tijd op en neer, waarna aan het eind van de tweede helft de beslissende 2-4, in het voordeel van de Stars, op het bord verscheen. ZVV kwam nog terug tot 4-3, en had het in de slotminuut een goede kans op de gelijkmaker, maar de zege ging naar R.E.D. Stars.

WSD/Blank - Alabastine eindigde tot slot op donderdagavond in een gemakkelijke overwinning voor de koploper. Het enige opmerkelijke aan deze match was eigenlijk de verkorte eerste helft, aangezien er even gewacht moest worden op de tenues. Na rust werd haar 2-1 voorsprong door WSD echter zorgvuldig uitgebouwd. Met name de vier treffers van Edwin Lubbersen en het sluwe spel van Toni Angelowski maakten uiteindelijk het verschil: 6-2. 


Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen