Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


31-01-2005 | B-POULE | De titelstrijd in de tweede klasse van de Rosmalense zaalvoetbalcompetitie gaat onverminderd voort. Bever/Chambers, B.Z.E. en De Kiet ontlopen elkaar in de top van het klassement niet veel, terwijl eigenlijk alle (overige) ploegen van elkaar kunnen winnen in deze competitie.

Allereerst was het aan de mannen van Bever, die in Zwart Wit een erg lastige tegenstander troffen. Veel fouten in de verdediging zorgden voor een 3-2 achterstand voor Bever/Chambers bij rust, maar dit leek in de tweede helft goedgemaakt te kunnen worden. Na de gelijkmaker maakte Michael van de Wal echter al snel de beslissende treffer (4-3). Met nog twintig minuten voor de boeg volgden nog erg veel kansen, maar er werd niet meer gescoord. Zwart Wit kan hierdoor een verrassende maar daardoor niet minder verdiende overwinning bijschrijven.

B.Z.E. leek hierna een makkie te hebben aan Down Town Café, dat ternauwernood genoeg manschappen op de been kon brengen. Voor rust liep men dan ook uit naar een 0-3 voorsprong. In de tweede helft veranderde het spelbeeld echter volledig en was het Down Town dat in de aanval ging. Met op het bord een 2-3 stand en nog slechts enkele minuten te spelen volgde voor Bas v.d. Doelen een grote kans op de gelijkmaker, maar deze was helaas niet aan hem besteed. B.Z.E. zat er doorheen en was blij dat de wedstrijd was afgelopen.

De veteranen van Korsten Verzekeringen moesten kort voor de aftrap van hun duel tegen De Kiet nog de afmelding van hun spits incasseren. Wellicht was dit de reden voor hun offday. De Kiet liep uit naar een fraaie 2-7 overwinning, en mag zichzelf hiermee zelfs de nieuwe koploper noemen! Daarentegen blijft Hazelaar ook in 2005 de vaste rode lantaarndrager. Galvin vertoeft eveneens in de onderste regionen, maar had deze keer toch weinig moeite met de "Katholieke Plattelands Jongeren" van Hazelaar. De 2-9 uitslag zegt waarschijnlijk meer dan voldoende.

Een erg grimmige wedstrijd was tot slot die tussen middenmoters FC De Bergen en Lasik Centrum. Eerstgenoemde ploeg was voor rust een keer trefzeker en liep het na rust met een vrije trap en een diepe pass uit naar 3-0. Lasik wist slechts één keer het net en alle doelpalen aan alle kanten te raken, waardoor FC De Bergen met een uitgekookte overwinning naar huis kon.


24-01-2005 | A-POULE | De afgelopen zaalvoetbalweek opende met het duel tussen Kroezen Verzekeringen en Alabastine. Hierin begon Kroezen erg slap en daardoor keek het nog voor rust al tegen een 4-0 achterstand aan. Erik Luyckx en Jack van Schijndel namen beide twee treffers voor hun rekening. Via doelpunten van de broers Arthur en Martin van Kampen zette Kroezen een inhaalrace in, maar Alabastine wist hen in de bij tijd en wijlen te harde wedstrijd toch op 4-3 te houden.

Ook hierna volgde een prachtige wedstrijd: huidig koploper WSD/Blank trof namelijk Hoedemakers, de kampioen van vorig jaar. Al snel leek het duel echter de naam wedstrijd te gaan verliezen. Direct na de aftrap scoorde Miquel v.d. Dungen, gevolgd door drie vroege treffers op rij van Pieter Schrassertbert. Hoedemakers vocht zich hierna toch knap terug in de wedstrijd, met even na rust als verdiend resultaat een 4-4 stand op het bord. Toch wist Edwin Lubbersen zijn ploeg aan het slot van de wedstrijd, met enige hulp van de onfortuinlijke doelman, naar de belangrijke overwinning te schieten.

R.E.D. Stars - Dollevoet begon enkele weken geleden nog verlaat wegens het niet op tijd verschijnen van voldoende Dollevoet-spelers. Ditmaal waren zij wel op tijd, zij het zonder wisselspelers. De Stars wisten hier - zelf aanwezig met een overvolle bank - gretig gebruik van te maken en liepen voor rust al uit naar een 5-1 voorsprong. In de tweede helft werd de score uitgebouwd naar een 8-1 overwinning.

Op vrijdagavond deed De Sport verwoede pogingen om van de laatste plaats af te komen. Tegenstander Colorado liet daarentegen zien een ploeg te zijn waar rekening mee gehouden moet worden. De 2-6 overwinning voor laatstgenoemde ploeg was dan ook dik verdiend.

Ook hierna weer een op papier aardige pot: ZVV '72 - FC Bachus betekende de runner-up van vorig jaar tegen de nummer twee van dit moment. Hoewel er niet altijd even fair werd gestreden om de punten, waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Met de 5-4 eindstand in het voordeel van ZVV '72 lijdt FC Bachus alweer verrassend het tweede verlies op rij.

WSD/Blank lijkt inmiddels de gedoodverfde kampioen. Zij hebben pas één wedstrijd verloren en al acht punten voorsprong op de eerste concurrent. In de grote subtop is het wel erg spannend; tussen plaats drie en zeven ontloopt men elkaar niet veel. Het verschil tussen deze vijf ploegen is welgeteld één verliespunt. Kroezen, Dollevoet en De Sport lijken onderin te gaan uitmaken wie aan het eind van het seizoen noodgedwongen zal moeten degraderen.


17-01-2005 | B-POULE | Ook de tweede klasse van de Rosmalense zaalvoetbalcompetitie is in het nieuwe jaar weer aan de slag gegaan. B.Z.E. en Zwart Wit beten in een uitermate sportieve partij, van beide kanten, het spits af. Zwart Wit wist een verrassend 3-3 gelijkspel te behalen tegen de gedeelde koploper, waarmee het langzaam maar zeker haar plekje in de middenmoot weet veilig te stellen.

Hierna was het aan Lasik Centrum, dat wat had goed te maken na de zeer forse nederlaag in de vorige competitieronde. De 7-0 overwinning op het arme Hazelaar werd dan ook luid bejubeld. Frank Verbiesen was eindelijk weer eens ouderwets op dreef en tekende voor vier treffers. Ook de jarige Ton Gofers liet zien nog lang niet versleten te zijn en trakteerde zijn ploeg op een doelpunt.

Op de donderdagavond werd er tijdens Down Town Café - De Kiet alleen voor rust gescoord. De Kiet had het betere van het spel en wist vier keer het net te vinden. Alleen Bas v.d. Doelen was doeltreffend voor Down Town. In het tweede stuk waren beide ploegen gelijkwaardig, maar er werd niet meer gescoord. Wel wist Down Town nog twee keer de paal te raken, maar hiervoor worden helaas voor hen geen punten gegeven.

Galvin - Bever/Chambers eindigde op vrijdag in een moeizame 3-6 overwinning voor de koploper. Na een verrassende 3-1 ruststand wist Bever in de tweede helft orde op zaken te stellen. Veel was te danken aan Yokito Margoritha die zijn ploeg na rust met zijn drie treffers naar de overwinning schoot.

Een wisselvallig FC De Bergen trof tot slot Korsten Verzekeringen. Ook tegen de routiniers van Korsten wist De Bergen niet te winnen (4-6). Met deze zege wist Korsten al voor de vierde maal op rij drie punten bij te schrijven! Jammer dat er in de vijf wedstrijden daarvoor slechts eenmaal werd gewonnen…


10-01-2005 | A-POULE | De competitie is in de eerste week van 2005 weer hervat door de ploegen in de A-poule. Aangezien het duel Dollevoet - Kroezen Verz. uitgesteld werd, was de 'openingswedstrijd' op dinsdag voor Alabastine en koploper WSD/Blank.

Alabastine trad zoals erg vaak dit jaar zonder wissels aan, maar kon voor rust toch knap tegenstand bieden aan de koploper. In de tweede helft werd het vijftal echter kapot gespeeld, met een 1-8 nederlaag als resultaat.

FC Bachus - Colorado was op donderdag de tweede wedstrijd van dit jaar en deze speelronde. Colorado liep tegen de nummer twee vrij onverwacht uit naar een 1-5 overwinning. Voor de spelers van Bachus erg teleurstellend en frustrerend. Ook zij lijken als laatste concurrent van WSD/Blank af te moeten haken in de strijd om het kampioenschap.

R.E.D. Stars kon op vrijdag met veel moeite een team op de been brengen, maar wist zich toch knap te weren tegen het het hele seizoen al kwakkelende ZVV '72. Bijna de gehele wedstrijd stond de nummer twee van vorig jaar op een voorsprong, maar toch liepen de ZVV-spitsen vaak tegen een muur op. In de slotfase moesten zij toekijken hoe de Stars langzij kwamen: 5-5.

Hoedemakers - De Sport was slechts tot de rust een echte wedstrijd. In het tweede deel was het verzet van De Sport (dat zonder echte doelman speelde) gebroken en liep Hoedemakers eenvoudig uit naar een 11-1 overwinning. 


Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen