Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


29-11-2004 | B-POULE | De week opende met FC De Bergen - De Kiet, een duel tussen twee subtoppers. De Bergen moest winnen om aansluiting bij de top te behouden, maar mede wegens het ontbreken van een aantal belangrijke spelers moest het toch onder doen voor De Kiet: 2-5. Ook Hazelaar en Zwart Wit zijn twee aan elkaar gewaagde ploegen, zij het in de onderste regionen van de ranglijst. Na een spannende partij met bij tijden onsportief spel van Zwart Wit konden zij drie belangrijke punten bijschrijven (2-3).

Een echte topper werd deze week op de donderdagavond gespeeld. Nummer twee B.Z.E. nam het namelijk op tegen de nog ongeslagen koploper Bever/Chambers. Een haast niet te verspelen 1-5 voorsprong voor Bever werd na rust nog aardig uit handen gegeven. B.Z.E. kwam namelijk knap terug tot 5-5, waardoor het vooralsnog spannend blijft in de top van het klassement!

Galvin en Korsten Verzekeringen zijn twee gevestigde namen in de Rosmalense zaalvoetbalcompetitie. Al vele malen speelden zij hun onderlinge duel, en ook deze keer waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Met een nipte 2-3 overwinning weet Korsten afstand te doen van de rode lantaarn.

Lasik Centrum liet in de laatste wedstrijd van deze speelronde de mogelijkheid op een monsterscore aan zich voorbij gaan. Het ging in een uitermate sportieve wedstrijd tegen Down Town Café veel te onzorgvuldig met de vele kansen om. Ernst Nieuwenburg scoorde twee keer en was daarmee mede verantwoordelijk voor de 4-1 overwinning van zijn team.


22-11-2004 | A-POULE | Alabastine wist na een dramatische competitiestart in de vorige speelronde knap te winnen van kampioen Hoedemakers. Ook deze keer konden er drie punten bijgeschreven worden. De ploeg was namelijk oppermachtig tegen een slecht spelend De Sport. Tot aan de rust wisten de Empelaars redelijk bij te blijven (3-1), maar na rust werden zij volledig overklast: 12-2.

Kroezen Verzekeringen leek weinig eer te kunnen behalen tegen WSD/Blank. Goed keeperswerk van Edwin Verdonk (WSD) en Patrick Stoop aan Kroezen-zijde voorkwam echter een hoge uitslag. Bij rust stond een 2-1 voorsprong voor WSD op het bord, maar zelfs na een 4-1 achterstand kwam Kroezen nog goed terug. De 5-3 van Edwin Lubbersen viel pas twee seconden voor tijd.

Dat voor een mooie zaalvoetbalwedstrijd niet altijd veel doelpunten nodig zijn bewezen Colorado en ZVV '72. Lange tijd leek de treffer van Stefan van der Heijden in de eerste helft beslissend te worden. Aan beide kanten voorkwam de paal meerdere malen een doelpunt, maar in de slotminuten verdubbelde Michael Adriaanse uit een vrije trap de score voor ZVV. Colorado kwam nog terug tot 1-2, maar meer zat er voor hen niet in.

Hoedemakers - R.E.D. Stars werd een derby van formaat. In een gelijkopgaande wedstrijd werd uiteindelijk de uitstekende teamprestatie van de Stars, en met name het optreden van Wesley Meeuwsen, beslissend. Hij posteerde zich na rust in de spitspositie en zorgde met drie treffers voor de winst. FC Bachus wist tot slot in een zakelijk duel te winnen van Dollevoet (4-2), en plaatst zichzelf hiermee op de tweede plaats.


15-11-2004 | B-POULE | Opmerkelijk veel gelijkopgaande en daardoor spannende wedstrijden in de afgelopen B-poule-week. Down Town Café opende tegen Zwart Wit. Beide ploegen zijn onlangs in het nieuw gestoken en beschikken de komende jaren weer over fraaie tenues. Het waren de Bosschenaren van Zwart Wit die er met de broodnodige punten mee vandoor gingen: 2-4. Ook het duel tussen B.Z.E. en Korsten Verzekeringen eindigde met een uitslag van een 'echte wedstrijd' (5-3), waardoor B.Z.E. haar tweede plaats verstevigd en Korsten de rode lantaarn vooralsnog blijft dragen.

De donderdagwedstrijd ging deze keer tussen Lasik Centrum en De Kiet, en het werd - geheel volgens de lijn van deze week - een spannende pot. Na een 1-1 ruststand volgde een 2-1 voorsprong voor Lasik Centrum. Dankzij twee zeer scherpe aanvallen ging De Kiet uiteindelijk alsnog met een nipte 2-3 overwinning aan de haal.

De 1-3 uitslag deed anders vermoeden, maar Hazelaar - Bever/Chambers werd vooraf gezien als een strijd tussen David en Goliath. Met hard werken en bij tijden wat minder fair spel wist Hazelaar het Bever onverwacht nog knap lastig te maken. FC De Bergen - Galvin was een wedstrijd tussen twee subtoppers. Lange tijd ging het gelijk op, maar in de slotfase wist Bert van Osch met een vrije trap de wedstrijd te beslissen: 4-6.


08-11-2004 | A-POULE | Dollevoet - WSD/Blank was een magere wedstrijd die verdiend werd gewonnen door WSD (1-6). Bewonderenswaardig waren de overbevolkte bank en met name het optreden van de inval-goalie van Dollevoet. Colorado leek in de tweede wedstrijd van de avond op weg naar een gemakkelijke overwinning op R.E.D. Stars, toen het al na een kwartier op een 4-0 voorsprong stond. Na rust kwamen de rode sterren echter helemaal terug in de wedstrijd, maar via een grillig scoreverloop en tumultueuze slotminuten trokken zij alsnog aan het kortste eind: 7-6.

Het opgebloeide team van FC Bachus deed ook afgelopen donderdag weer goede zaken. Voor rust maakte De Sport - met in de persoon van Joeri van Geene een zaalvoetbaltalent in de gelederen - het hen nog lastig, maar in de tweede helft liep Bachus uit naar een 9-3 overwinning. Uitblinker was Mark Trugg, die maar liefst 5 treffers op zijn naam zette.

Kroezen Verzekeringen vond zich tot aan deze speelronde met slechts één punt terug in de onderste regionen. Tegen het gerenommeerde ZVV '72 wist men dan ook opvallend met een overwinning aan de haal te gaan (2-1). Alabastine kende een nog slechtere competitiestart. Puntloos stond het vrijdag op de laatste plaats, toen het koploper Hoedemakers trof. Dat in deze competitie iedereen van iedereen kan winnen werd die avond nog maar eens duidelijk gemaakt. Een 4-2 overwinning voor Alabastine was namelijk een feit.


01-11-2004 | B-POULE | De week opende met een onverdiende overwinning van De Kiet. Een hardwerkend Hazelaar raakte maar liefst 4 maal de paal, maar het was Paul Langenberg die kort voor rust na een slimme aanval voor de 0-1 overwinning van De Kiet zorgde. Ook een uur later was het verschil slechts één doelpunt, toen Lasik Centrum en Galvin hun onderlinge wedstrijd speelden. Galvin kwam met compact verdedigen op een 1-4 voorsprong, maar na rust brak het ontbreken van wissels hen op. Lasik Centrum kwam in de slotfase met enig geluk langszij: 5-4.

Korsten Verzekeringen - Zwart Wit was voor de welgeteld 2 neutrale toeschouwers een waar spektakel. De doelpunten vlogen de beide doelmannen letterlijk om de oren. Na 50 minuten stond een 8-8 eindstand op het scorebord, waarmee beide ploegen tevreden konden zijn.

FC De Bergen en B.Z.E. zijn twee outsiders in de B-poule. Vrijdagavond deden ze niet veel voor elkaar onder, getuige de nipte overwinning voor B.Z.E. (4-5). De gedoodverfde titelkandidaat Bever/Chambers deed het anders tegen het arme Down Town Café. Maar liefst 12-1 werd het voor de degradant. Na deze ruime overwinning voert de ploeg van Rien van den Broek, met 12 punten uit 4 wedstrijden, de ranglijst aan. Runner-up is vooralsnog B.Z.E., op de voet gevolgd door enkele subtoppers. 


Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen