Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


27-09-2004 | A-POULE | De tweede competitieronde voor de ploegen in de A-poule werd afgelopen week afgewerkt. Opnieuw een aantal erg spannende wedstrijden op hoogstaand zaalvoetbalniveau waren het resultaat.

Nieuwkomer Colorado/Avalanche (opvolger van team Bouwmans) mocht in hun eerste wedstrijd aan de bak tegen het gerenommeerde WSD/Blank, waar "good old" Toni Angelovski debuteerde. Al binnen de minuut keek Colorado tegen een 0-1 achterstand aan, maar nog voor rust werd de stand gelijkgetrokken. Hierdoor volgde een erg spannende tweede helft, en een doelpunt van Bart van de Pas werd uiteindelijk beslissend. Direct na dit doelpunt belandde een inzet van Frank Pullen namelijk op de paal, en in de slotfase wist Colorado een ondertal-situatie van WSD niet af te straffen.

FC Bachus - Kroezen Verzekeringen werd na een magere eerste helft na rust een waar doelpuntenfestijn. Mark Trugg (Bachus) en Martin van Kampen (Kroezen) zorgden voor een 2-1 stand tijdens de pauze, maar 25 minuten later stond een ruime 9-5 overwinning voor FC Bachus op het scorebord. Evenals vorige week brak het spelen zonder wissels de ploeg van Kroezen op.

Na de enigszins verrassende maar zeker niet onverdiende overwinning op R.E.D. Stars was het voor promovendus De Sport zaak om ook Dollevoet punten afhandig te maken. De ploeg uit de Kruisstraat wilden echter hun eerste wedstrijd van het seizoen natuurlijk niet verliezen, en deden dat dan ook niet: 3-2.

Hoedemakers en ZVV '72 waren beiden met een sterke opstelling present en maakten er een prachtige wedstrijd van. Ondanks het vele balbezit van ZVV opende Lawrence Heijmans de score voor Hoedemakers. Door voortreffelijk keeperswerk van Genio de Laak bleef deze 1-0 stand lang op het bord, en na rust viel zelfs de 2-0. ZVV '72 kwam hierna knap terug door doelpunten van Stefan van der Heijden en Danny van der Voort, maar toen invaller Geert Peters beheerst de 3-2 wist te scoren kon ZVV opnieuw aan de bak. Om in de slotfase een gelijkmaker te forceren ging zelfs de goalie mee naar voren, maar balverlies werd hem fataal en Hoedemakers kon het afmaken: 4-2.

Na twee speelronden hebben FC Bachus, Hoedemakers en WSD/Blank de volle buit behaald, en zij voeren samen de ranglijst aan.


19-09-2004 | B-POULE | Nadat vorige week de hoogste klasse werd geopend met vier wedstrijden, zijn nu ook de teams in de B-poule weer van start gegaan met de nieuwe competitie.

De eerste wedstrijd was die tussen Korsten Verzekeringen - na jarenlang uitgekomen te zijn in de A-poule vorig seizoen een treetje lager actief - tegen het afgelopen jaar gedegradeerde Bever/Chambers. De eerste helft werd na drie treffers van Robert Schapendonk afgesloten met een 0-3 tussenstand, maar na rust kwam Korsten met vier doelpunten op rij terug in de wedstrijd. Pas letterlijk in de allerlaatste seconde wist Bram Ploem zijn ploeg aan de volle winst te helpen. Op basis van de eerste helft een verdiende overwinning voor de mannen van Bever.

FC De Bergen - Zwart Wit werd eveneens een spannende wedstrijd. Deze wedstrijd wist Zwart Wit nog voor rust uit te lopen naar een 0-3 voorsprong, maar het was de tegenstander die sterk terugkwam en met een 5-4 overwinning aan de haal ging.

B.Z.E. had op donderdagavond voor en na rust slechts twee keer drie minuten nodig om haar 6 doelpunten te maken. Lasik Centrum wist er drie treffers tegenover te zetten, waardoor een 3-6 eindstand de boeken in gaat. Lasik invalkeeper Twan van Gorkum was overigens bijzonder tevreden over zijn optreden.

Down Town Café kon na haar openingswedstrijd ook direct de eerste punten bijschrijven. De 3-0 voorsprong tegen Hazelaar (dat ook haar vaste doelman miste, zonder wisselspelers in actie kwam, en dit seizoen voor de 15e maal deelneemt aan onze competitie!) werd nog wel teruggebracht naar 3-2, maar uiteindelijk won DT Café overtuigend met 6-2.

Hoewel er meestal erg veel gescoord wordt in onze zaalvoetbalcompetitie zijn er enkele ploegen die regelmatig minder doelpuntrijke wedstrijden op de mat leggen. Galvin en De Kiet zijn twee van die ploegen, en de 1-1 uitslag van hun onderlinge wedstrijd is dan ook minder opmerkelijk dan het op het eerste gezicht lijkt.


12-09-2004 | A-POULE | De Rosmalense zaalvoetbalcompetitie is weer begonnen, en vanaf dit seizoen zullen naast de gebruikelijke informatie op onze eigen website (www.zaalvoetbalrosmalen.nl) nu ook wekelijks de laatste uitslagen in weekblad de Rosbode verschijnen.

Het was deze week aan de teams in de A-poule om voor de aftrap van het seizoen te zorgen. Alabastine en FC Bachus (vorig seizoen actief onder de naam Bierelier) speelden de eerste wedstrijd, en het was meteen een pot die tot het eind spannend bleef. Na een 2-2 tussenstand brak het ontbreken van een wisselspeler de mannen van Alabastine in de slotfase op, en hierdoor kon FC Bachus met nog drie treffers in de laatste minuten de eerste punten bijschrijven.

Op donderdagavond stond de eerste wedstrijd van kampioen Hoedemakers op het programma. Zij namen het op tegen een lang niet compleet Kroezen Verzekeringen, dat zich twee seizoenen geleden nog de beste ploeg mocht noemen. De krachtsverhoudingen werden goed duidelijk gemaakt in de eindstand: 11-1.

R.E.D. Stars - De Sport was een wedstrijd van de nieuwkomers. R.E.D. Stars debuteerde vorig seizoen in de A-poule en wist zich knap te handhaven met een gedeelde vierde plaats. De Sport mag het na een jaar van afwezigheid als kampioen van de B-poule weer gaan proberen in de hoogste klasse, en direct werd de eerste overwinning behaald; 5-2.

De kraker van de week was toch wel WSD/Blank - ZVV '72, de nummers twee en drie van het afgelopen seizoen. ZVV '72 wist met countervoetbal op een 1-5 voorsprong te komen, maar deze werd alweer even snel uit handen gegeven. Een zwaarbevochten 6-5 overwinning voor WSD was het resultaat.

Deze week spelen de ploegen in de B-poule hun eerste wedstrijden van het seizoen. Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond zullen in totaal vijf wedstrijden worden afgewerkt in sporthal de Hazelaar. 


Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen