Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


26-06-2006 | FAIR PLAY | Na een seizoen lang (achter de schermen) cijfertjes bijhouden, is het Fair Play-klassement nu compleet. De meeste teams hebben er een sportief seizoen op zitten, maar de nieuwkomers van Bad Brothers staken er toch wel bovenuit. Zie hier de totale eindstand.


23-06-2006 | A-POULE | Volgens onze trouwe vlagger Robbert was Kroezen Verzekeringen - Bever/Chambers een van de mooiste zaalvoetbalwedstrijden van het seizoen. Gezien het scoreverloop zou hij hierin wel eens gelijk kunnen hebben. De nummer laatst opende verrassend sterk, en nam een 2-0 voorsprong bij rust. Na de 3-0 was het echter tijd voor Bever/Chambers om iets aan de score te doen, en via twee keer Robert Schapendonk en een doelpunt van Ruel Hartono Tirtotaroeno kwam de ploeg weer op gelijke hoogte. Twan van Rixtel leek Kroezen alsnog naar de overwinning te schieten, maar man of the match Robert Schapendonk bezorgde Bever/Chambers met zijn vierde en vijfde treffer van de avond toch 'gewoon' drie punten: 4-5.

Na vier jaar in de Rosmalense competitie speelde R.E.D. Stars haar laatste wedstrijd tegen Colorado. Ze namen afscheid in stijl, want er werd met maar liefst 12-3 gewonnen. Frank Willems nam vijf treffers voor zijn rekening, Thijs van Pinxteren maakte er vier, en ook alle overige Stars kwamen een keer tot scoren. Voor Colorado betekende het niet bepaald een goede generale repetitie voor de bekerfinale van een dag later. R.E.D. Stars kende weinig tegenstand, maar toch een mooi afscheid. Met een kampioenschap in de B-poule en drie keer een vierde plaats in de A-poule op zak, kan sponsor/coach D'n Blom met opgeheven hoofd stoppen met zijn team.

Voor Stars-doelman Bennie Bouwens was het nog niet helemaal over, want hij moest na zijn eigen wedstrijd nog een half uurtje aan de bak. Dollevoet had namelijk maar vier spelers, en wilde toch volledig aantreden tegen WSD/Blank. Ondanks de versterking liep WSD al snel uit naar een 4-0 voorsprong. Hierna kwam Dollevoet via een doelpunt en een assist van Bouwens terug tot 4-2, maar echt geloof in een stuntje was er nooit. Uiteindelijk liep de score - ook na het invallen van laatkomer Robert Nierath - op naar 12-5, en kon WSD/Blank wederom een ruime overwinning bijschrijven. Topscorers van de avond: Michael Adriaanse en Roel Wagenaar vijf voor WSD, Paul Schimmel drie voor Dollevoet.

Bij FC Bachus - Bouwbedrijf Timmers werd heel wat minder gescoord. Ondanks dat was het toch een uiterst vermakelijke partij, maar twee uitblinkende doelmannen voorkwamen de nodige treffers. Voor rust was Joris van Oers de enige die na een fraaie solo doel trof. In de tweede helft liet Bachus het initiatief aan Timmers, dat naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer wanhopig op zoek ging naar de gelijkmaker. Die hadden ze ook wel verdiend, maar bleef desondanks uit. Lawrence Heijmans was nog het dichtst bij een treffer tegen zijn ploegmaten (op het veld). Hij raakte echter meer gezichten (drie stuks) dan het net. Het bleef 1-0, een uiterst opmerkelijke eindstand in het zaalvoetbal.

Ook De Sport gaat er na dit seizoen mee stoppen, maar zij lijken hier een stuk minder om te geven. Ze wijten het bieden van gebrekkige tegenstand vaak aan de voorafgaande training, maar ook ongetraind wisten de mannen uit Empel er tegen ZVV '72 totaal geen wedstrijd van te maken. Ondanks versterking in de vorm van een FC Den Bosch (2)-speler liep de teller hoog op. ZVV scoorde maar liefst 14 keer, en De Sport maakte er maar twee. ZVV-doelman Cornell Erven incasseerde hiermee precies genoeg tegentreffers om FC Bachus op een doelpunt na af te houden van de fictieve, maar daarom niet minder begeerde, titel voor de "minst gepasseerde defensie".

OEFENDUELS | Ook twee vriendschappelijke wedstrijden stonden in deze laatste speelweek nog op het programma. Deze werden beide in een totaal andere sfeer afgewerkt. Lasik Centrum en De Ceders maakten er een partij op zeer laag niveau van, en balden puur voor de lol. Lasik wist dit seizoen na 17 nederlagen op rij zowaar nog een keer te winnen, maar had dit voornamelijk te danken aan leenspeler David van Dam. De spits van De Ceders vulde het spelerstekort van Lasik op, en maakte prompt vier van de vijf doelpunten. Bij De Ceders ontbrak een spits, en kon daardoor het vele balbezit maar niet in doelpunten worden uitgedrukt. Pas in de slotminuten kwam men van de hatelijke nul af. Uitslag: 5-1, en een stil afscheid van het korte verblijf van De Ceders bij onze competitie.

De Bron speelde hierna haar tweede oefenwedstrijd, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een andere toekomstige nieuwkomer (DTS Boys) was de opponent, en liet direct zien heel wat meer tegenstand te kunnen bieden dan De Bron's vorige oefenpartner Solectron United. Het ging er fel maar fair aan toe, en beide ploegen lieten zien een aanwinst te kunnen zijn voor de hoogste klasse van onze competitie. DTS Boys mocht gaan rusten met 2-0, maar zag deze voorsprong in de tweede helft van het bord verdwijnen. Vlak voor tijd maakten ze alsnog 3-2, maar Mounir Jouhri zorgde in de laatste minuut toch nog voor de gelijkmaker van De Bron. Giamo Tenlima was tevreden over het optreden van zijn ploeg: "Ik vond het goed gaan. Onze tweede keer samen, tegen een team dat al minstens een jaar samenspeelt, we hebben goed gespeeld!".

B-POULE | Op de laatste avond van het seizoen stond nog een B-poule wedstrijd op het programma. Korsten Verzekeringen en Bad Brothers gingen onderling strijden om de vierde plaats op de eindrangschikking, en maakten er een boeiende pot van. Uiteindelijk gingen de jongelingen met de overwinning (en dus de vierde plaats) aan de haal. Roel van der Krabben en gebroeders Erik en Stefan van Meurs waren ieder met twee treffers belangrijk in de 4-7 overwinning.

BEKER | Om acht uur was het dan tijd voor de laatste wedstrijd van het zaalvoetbalseizoen: de bekerfinale tussen het verrassend ver gekomen Colorado en torenhoog favoriet WSD/Blank. Colorado kwam een stuk sterker voor de dag dan een dag eerder tegen R.E.D. Stars, en nam prompt de leiding na een doelpunt van Frank Pullen. Een eigen doelpunt van Nicky van den Dungen (die deze keer zeer zeker wel zijn keeperskunsten etaleerde) betekende de gelijkmaker. In de slotminuut van de eerste helft werd de ruststand na twee fraaie treffers op 3-1 gezet, verrassend in het voordeel van Colorado. Ook na de hervatting waren de betere kansen voor de outsiders, maar de 4-1 viel tot opluchting van WSD niet. Zij konden hierdoor terug in de wedstrijd komen via Roel Wagenaar en Michael Adriaanse. Het leek hierna op penalties uit te draaien, maar even voor tijd werd een vrije trap door Edwin Lubbersen in de kruising gepoeierd, en was de droom voor Colorado en het massaal opgekomen publiek voorbij: 3-4.

Na de bekerfinale werden de diverse prijswinnaars gehuldigd tijdens de feestavond, die dit jaar voor het eerst werd georganiseerd. WSD/Blank pakte de dubbel, door ongeslagen kampioen te worden in de A-poule, en ook de bekercompetitie met alleen maar overwinningen af te sluiten. Galvin werd verrassend doch zeker verdiend kampioen van de B-poule, maar zal ook volgend jaar in die klasse blijven uitkomen. Tot slot mocht Bad Brothers de allergrootste (wissel)beker in ontvangst nemen. Zij legden in hun eerste jaar direct beslag op de Fair Play Cup, met een gemiddeld cijfer van 9,35 per wedstrijd!

Deze gezellige avond was een prima slot van een leuke competitie. Volgend seizoen beginnen we alweer vroeg; op 22 augustus staan de eerste wedstrijden gepland. Het nieuwe competitieprogramma zal z.s.m. bekend worden gemaakt. Iedereen een goede vakantie, en tot volgend seizoen!


17-06-2006 | B-POULE | Om zich te verzekeren van de zesde plaats in de eindrangschikking moest FC De Bergen haar partij tegen B.Z.E. in ieder geval niet verliezen. Met die gedachten in het achterhoofd begon de wedstrijd niet goed voor De Bergen. B.Z.E. stond bij rust op een 2-3 voorsprong, maar zag dit alweer binnen enkele minuten verspeeld worden. Fraaie doelpunten van Kevin van Liempd en Pleun van Stiphout zorgden voor de 4-3 voorsprong van De Bergen, die niet meer uit handen werd gegeven. Uiteindelijk eindigde het in 6-4.

A-POULE | Bouwbedrijf Timmers leek tegen Dollevoet naar de zoveelste nederlaag van deze jaargang te gaan. Harm Pennings zorgde met drie treffers voor een 2-3 ruststand, en zag zijn ploeg – mede dankzij opnieuw drie doelpunten van zijn voet - na rust naar een 4-7 voorsprong uitlopen. Hierna kwam Timmers toch nog knap terug. Via goals van Christian Quaadvlieg, Enrico Zondag en Geert Peters wist men er toch nog een gelijkspel uit te slepen: 7-7. Een hoge klassering zit er echter, evenals voor de mannen van Dollevoet, dit seizoen niet meer in.

Kroezen Verzekeringen wilde kost wat kost spelen tegen De Sport. Hun inhaalrace is namelijk rijkelijk laat begonnen, maar nu Kroezen zich in de ‘winning mood’ bevindt, wilden ze ook deze drie punten nog wel even pakken. De Sport bleek het hier compleet mee eens te zijn, want de tegenstand die zij leverden was erg zwak. Voor rust was het nog een echte wedstrijd (drie keer Arda Havar en twee keer Stefan Visker zorgden voor 3-2), maar zoals bijna het hele seizoen was het ook ditmaal over met het verzet van De Sport in de tweede helft. De teller liep hoog op, en stopte pas bij 12-2. Arda Havar maakte er in totaal maar liefst acht.

Voor ZVV '72 wordt het hoog tijd dat de competitie erop zit. Al enkele weken kampen ze met een spelerstekort, en voor het duel met Bever/Chambers waren zelfs maar vier spelers op komen dagen. In samenspraak met de tegenstander werd toeschouwer Jesper bereid gevonden het vijftal vol te maken, en met succes. Hoogstpersoonlijk zorgde de invaller namelijk voor een 2-0 ruststand, in het voordeel van ZVV dus. Het werd uitgebreid naar 4-0, waarna Bever/Chambers wakker schrok. Via treffers van Bram Ploem, Robert Schapendonk en Ruel Tirtotaroeno vocht men zich terug tot 4-3, maar verder liet ZVV het niet komen. Zij verzekerden zich hiermee van drie punten, en van de tweede plaats in de eindstand.

B-POULE | Na de topper van Poule B kon Galvin zich tot kampioen laten kronen. Tegen runner-up Zwart Wit moest dan wel gewonnen worden, en dat gebeurde ook. Voor rust ging het gelijk op (1-2), maar in de tweede helft werd een onoverbrugbaar gat geslagen, waarna het eindigde met 2-6. Henri aan den Toorn was belangrijk met drie treffers, en Ad Pennings maakte er twee. Met 40 punten uit 16 wedstrijden is Galvin niet meer in te halen door de rest. Een puike prestatie voor de ploeg die dit seizoen veel basisspelers moest missen vanwege langdurige blessures, gefeliciteerd!

B.Z.E. haalde het einde van het seizoen zonder te spelen. Helaas was er een foutje gemaakt bij het vastleggen van de zaal, bleek EiffelTowers deze te hebben besproken voor een basketbaltraining, en kon daardoor de wedstrijd tegen Bad Brothers niet gespeeld worden. In samenspraak met beide ploegen werd besloten de wedstrijd dan maar helemaal te cancellen. In de kantine werd het alsnog een echte seizoensafsluiting, want B.Z.E. bleef zo lang hangen dat men tot grote opluchting Zweden in de laatste minuten zag winnen.

A-POULE | R.E.D. Stars - FC Bachus werd een kopie van de eerdere ontmoeting van dit seizoen. Het begin ging nog aardig gelijk op, maar Bachus bleek net iets slimmer, waardoor er gerust werd met een 0-2 stand. In het tweede stuk kwam de Stars-verdediging er nog amper aan te pas, en counterde FC Bachus zich gemakkelijk naar een flinke overwinning. De later ingevallen R.E.D. Stars-goalie leek af en toe nog altijd te slapen in zijn doel, en vond het in de laatste seconden van de wedstrijd wel genoeg. Met een 2-7 stand op het bord liet hij debutant Martijn Gerrits vrij inschieten. Uitblinker Hans van Heumen maakte er vier, uitslag 2-8.

B-POULE | Van het scoreverloop bij Lasik Centrum - De Hazelaar bestaan verschillende versies. Volgens de scheidsrechter van dienst behaalde een ontketend Hazelaar een ruime overwinning, maar insiders beweren dat deze flinke zege pas laat tot stand kwam. Gelegenheidsdoelman Frank van der Biezen wist voor het eerste doelpunt van de wedstrijd te zorgen, maar zag zijn ploeg Lasik Centrum daarna ten onder gaan wegens een schrijnend gebrek aan scorend vermogen. De voorhoede van De Hazelaar kwam ook maar moeilijk op gang, maar in de slotfase liep de teller alsnog flink op. Uiteindelijk werd het ook hier 2-8, en eindigt Lasik Centrum dit seizoen troosteloos zonder punten.

Op vrijdagavond werd vanwege Nederland - Ivoorkust niet gevoetbald. Korsten Verzekeringen had ondanks dit WK-duel genoeg spelers bij elkaar gesprokkeld, en kreeg voor dit feit de reglementaire 3-0 overwinning toebedeeld. Tegenstander Zwart Wit had namelijk al eerder laten weten dat ze op deze avond niet konden komen voetballen. Ook de vriendschappelijke wedstrijd tussen De Kiet en De Ceders werd in overleg tussen beide teams geschrapt. De enige juiste beslissing, zo zou later blijken. Na ‘onze’ overwinning op de Afrikanen was een groot deel van de spelers namelijk niet meer in staat zelf de kicksen onder te binden…

Komende week de laatste wedstrijden van de competitie. In poule B staat nog een duel op het programma, en de A-poule zal nog een complete speelronde afwerken. Op vrijdagavond 23 juni staat om 20.00 uur de bekerfinale tussen kampioen WSD/Blank en het verrassend ver gekomen Colorado gepland. Na deze wedstrijd zal de feestavond aanvangen, en zullen de winnaars hun trofeeën in ontvangst mogen nemen. Eenieder die zich betrokken voelt bij de Zaalvoetbalcompetitie Rosmalen is voor deze avond uitgenodigd.


15-06-2006 | Tijdens de afgelopen weken zijn de uitslagen en bijbehorende standen gewoon bijgewerkt, maar is het schrijven van de verslagjes er even bij ingeschoten. Op veler verzoek zijn de ontbrekende verhaaltjes alsnog geschreven. Voor de trouwe ZVC Rosmalen-volger hebben we dus weer wat leesvoer, van drie overvolle weken zelfs...


10-06-2006 | A-POULE | Voor Kroezen Verzekeringen is het een apart seizoen. Het spel is meestal erg aardig, maar door het invoegen van veel nieuwe jeugdige spelers blijven de punten veelal uit. Tegen de toch gerenommeerde ploeg van Colorado kwam hier echter verandering in. Een goede mix van ervaring en jeugdige onbevangenheid wist een knappe 6-3 overwinning binnen te slepen. Al voor rust werd het gat geslagen (4-1), en Arda Havar was met vier doelpunten de belangrijkste man in deze overwinning.

Tijdens het duel ZVV '72 - WSD/Blank kon laatstgenoemde ploeg zich verzekeren van het kampioenschap. Al vanaf dag een staan ze ongenaakbaar aan kop, en is ZVV '72 de enige ploeg die enigszins bij kan benen. Waar bij de vorige ontmoeting ZVV na vijftig minuten op een minimale voorsprong stond, was het deze keer andersom. En ditmaal stond ook na blessuretijd dezelfde ploeg nog op voorsprong. Beide teams deden opnieuw niet veel voor elkaar onder, en via een 2-2 stand bij rust werd het uiteindelijk 7-8 voor WSD. Vier treffers van Stefan van der Heijden mochten niet baten. Door deze winst is het gat (inmiddels al 11 punten) onoverbrugbaar geworden, en dus mag WSD/Blank zich na deze wedstrijd officieel kampioen van de A-poule noemen. Proficiat.

B-POULE | FC De Bergen herhaalde tegen Galvin nogmaals het kunstje dat ze (onbedoeld) tegen Zwart Wit uithaalden. De ploegen waren de hele wedstrijd aan elkaar gewaagd, maar toch stond er bij rust een 0-5 tussenstand op het scorebord. Galvin had de counters optimaal weten te benutten, terwijl De Bergen aanval na aanval zag stranden. Ook de toegesnelde goalgetter Günther van Meurs kon hier niets aan veranderen. Pas in de slotfase van de wedstrijd kon hij voor het enige hoogtepuntje van zijn ploeg tekenen. Uitslag 1-7, Galvin blijft winnen en daardoor op titelkoers.

Een dag later moest Galvin alweer de wei in, al dacht de aangewezen scheidsrechter door enkele wedstrijdverschuivingen dat hij thuis mocht blijven. In onderling overleg met tegenstander B.Z.E. werd besloten dat Erwin van der Biezen het duel zou fluiten, en dat deed hij met verve. Na een zeer lange warming-up kwam B.Z.E. goed uit de startblokken; ze namen binnen enkele minuten een 2-0 voorsprong. Hierna nam Galvin het initiatief, en draaide de stand door doelpunten van Ad Pennings (3) en Nico Schutjens binnen tien minuten naar 2-4. Na rust bouwde Galvin de voorsprong uit naar 2-7, waarna bij 4-7 Henry aan den Toorn op stoom kwam. Hij scoorde drie keer op rij, maar tekende niet voor de laatste treffer. Martijn van Vught bepaalde namelijk met zijn vierde treffer van de avond de eindstand op 5-10.

Niet De Ceders maar een selectie van veldelftal OJC 8 nam het in een vriendschappelijke wedstrijd op tegen De Hazelaar. En niet zonder succes, want het werd een alleraardigst potje zonder al te veel hoogstandjes, maar met aan beide kanten veel inzet. Via een 0-2 ruststand, trok OJC 8 uiteindelijk aan het langste eind: 3-7. Doelpunten kwamen van de voet van Kevin van Liempd (3), Michael van Liempd, Koen van der Ven, Tim van Gerven en Mark van der Donk. Het wonderschone doelpunt van Marco van Doremalen mag ook niet onvermeld blijven. Overigens werden niet alleen de eerste twee, maar ook de derde helft glansrijk gewonnen door het 8e.

De Kiet - Korsten Verzekeringen was een prachtige partij waarbij beide ploegen niet voor elkaar onder deden. De Kiet ging de rust in met een 3-2 voorsprong, maar moest deze na de hervatting uit handen geven. Ze speelden zonder wissels en dat brak hen aardig op. Toch werd in de laatste minuut de (terechte) gelijkmaker binnengeschoten: 5-5. Doeltreffend waren Gert Galiart, Hans Habraken, Erik van Peursem en Peter van der Plas (2). Bij Korsten scoorde Hans Wolterink drie keer, en nam Johan Konings twee treffers voor zijn rekening.

Maurice van den Bosch maakte er zowat een one-man-show van tegen Bad Brothers. Hij maakte namelijk vijf van de zes doelpunten waarmee zijn ploeg FC De Bergen een 0-6 voorsprong (!!) behaalde. Pas hierna werden de Bad Brothers wakker, en gingen zij meevoetballen. Het was echter te laat, want ondanks zes treffers in het laatste half uur (waarvan drie van Roel van der Krabben) kwam de ruime marge niet meer in gevaar: 5-11. Ondanks de titelaspiraties blijkt een plaats in de middenmoot dit seizoen het hoogst haalbare voor de dit seizoen debuterende ploeg. Volgend seizoen een nieuwe kans.

Voor rode lantaarndrager Lasik Centrum moet de gifbeker helemaal leeg. Dit seizoen werd nog geen enkel punt behaald, en ook voor Zwart Wit bleek de ploeg een gemakkelijke prooi. Via een 1-8 ruststand, werd het uiteindelijk maar liefst 2-15. Alle spelers van Zwart Wit konden aan hun doelpuntentotaal werken: Maarten van Lokven en Roberto Huijnen maakten er vier, Tim Meilink drie, en Wesley Banse en Sander Keizer ieder twee. Frank van der Biezen en Ton Gofers zorgden voor de spaarzame hoogtepuntjes van Lasik.

A-POULE | Colorado - WSD/Blank werd tot slot niet gespeeld. Colorado wist aan het eind van de middag te melden dat ze over te weinig spelers konden beschikken om aan te treden tegen de nieuwbakken kampioen. Het tiende, elfde en twaalfde gratis punt kon dus worden bijgeschreven.


03-06-2006 | B-POULE | De vriendschappelijke wedstrijd tussen B.Z.E. en De Ceders was bij tijden een fel maar nooit onsportief potje. Een vroeg 0-3 voorsprong werd door B.Z.E. voor rust teruggebracht tot 2-4, maar toen Martijn van Vught vlak na de thee voor de aansluitingstreffer tekende, stokte de doelpuntenmachine. Via Mark van der Donk (2), Dennis van Dam en Rick Vos liepen De Ceders uit naar 3-8, alvorens Martijn weer wat terug kon doen. Uiteindelijk eindigde het in 5-10, en kon gezamenlijk nog de laatste minuten van Jong Oranje tegen Italië worden gekeken.

De oudjes van Lasik Centrum en Korsten Verzekeringen deden het in hun onderlinge partij geweldig goed. Bij vlagen was er aan beide zijden goed combinatiespel te zien, maar uiteindelijk ging het net iets slimmere Korsten toch met de overwinning aan de haal. Lasik Centrum maakte er vijf, meer dan bij een gemiddelde wedstrijd, maar moest toch haar meerdere erkennen in de tegenstander. Drie treffers van Hans Wolterink, twee van Maurits van Hooren en Ad van Roosmalen, en een doelpunt van Martin Vorstermans zorgden voor de winst (5-8) van Korsten.

Galvin - De Kiet was een belangrijke wedstrijd in strijd om het kampioenschap. De jongens van Galvin gaven vooraf gekscherend aan dat er 'niet weer met die plofbal' gespeeld moest worden, waarmee ze onbedoeld de grensrechter op de kast wisten te jagen. Toch werd er afgetrapt en - naar later zou blijken - voor B-poule-begrippen maar weinig gescoord. Bij rust leidde Galvin met 1-0, en deze voorsprong wist men uit te bouwen naar 2-0. Toch kwam De Kiet terug in de wedstrijd, en zij wisten zelfs enkele minuten voor tijd de gelijkmaker binnen te schieten: 2-2. Een terechte uitslag, want de kampioen van vorig jaar had hiervoor al zes keer het houtwerk geraakt.

De wedstrijd tussen Bad Brothers en De Hazelaar moet volgens onze reporter maar snel vergeten worden. Het vertoonde spel was niet om over naar huis te schrijven, en er werden te veel overtredingen gemaakt om er een mooie pot van te maken. Het was Bad Brothers dat bij vlagen probeerde te zaalvoetballen, en dat ook direct in doelpunten wist om te zetten. Bij rust stonden ze op een 3-1 voorsprong, en aan het eind van de wedstrijd was dit opgelopen tot 8-3.

Een uur later trapten de fanatieke ploegen van Zwart Wit en FC De Bergen af. Helaas wist De Bergen het de tegenstander alleen in de eerste helft moeilijk te maken. Na rust (1-0) liep Zwart Wit er overheen, en de stand op tot maar liefst 6-0. In de slotfase maakte Kevin van Liempd nog twee eretreffers, maar dit was niet genoeg om ook maar iets aan de geleden schade te kunnen doen.

A-POULE | Op de avond dat Bever/Chambers - De Sport op het programma stond, waren de selectiespelers van Emplina bezig met de eerste avond van hun weekendje weg. En aangezien alle spelers van De Sport bij die club uit Empel actief zijn, was het voor hen niet mogelijk om in actie te komen. De drie punten punten gaan daarom naar Bever/Chambers.

FC Bachus - Dollevoet werd wél gespeeld, al werd er door Dollevoet afgetrapt met slechts drie veldspelers. Toen de vierde man zich na een kwartier meldde stond het ondanks de man-minder-situatie pas 3-0, en kon Dollevoet beginnen aan een inhaalrace. Ondanks dat Bachus present was met twee keepers, konden zij niet voorkomen dat die inhaalrace ook daadwerkelijk ingezet werd, en Dollevoet nog knap terugkwam. Het werd weer een echte wedstrijd, maar toch gingen de zwaarbevochten punten naar FC Bachus: 4-3. 


Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen