Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


25-11-2006 | B-POULE | Sportcafé De Hazelaar lijkt hard op weg te zijn naar het kampioenschap in de B-poule. Ook in het zevende competitieduel bleef men namelijk ongeslagen, en de koppositie blijft nog altijd onaangetast. Lasik Centrum kon het de ploeg niet moeilijk maken. Pas bij een 4-0 achterstand kwamen men even voor rust voor het eerst tot scoren, maar tot een ander wedstrijdbeeld leidde dit niet. De Hazelaar liep vrij gemakkelijk uit naar een flinke zege: 9-3. Pleun van Stiphout en de van een blessure teruggekeerde Kevin van Liempd tekenden beiden voor drie treffers.

Bad Brothers startte, zonder vaste goalie Edwin Smolders, furieus tegen outsider Solectron United. Binnen zes minuten brachten Roel van der Krabben en Sander van Beek de ploeg op een 2-0 voorsprong. Halverwege de eerste helft kregen ze echter twee gele kaarten binnen een minuut, maar de verkregen overtalsituatie (5 tegen 3!!) werd door Solectron niet uitgebuit. Ook na rust begonnen de mannen in oranje-zwart erg sterk. Via Erik van Meurs (2x) en Maikel Schippers liep de score binnen tien minuten op naar 5-0, en was de wedstrijd al gespeeld. In de slotfase moest de prima debuterend doelman Jordy Bish alsnog een keer vissen toen Karim Abdellaoui de eindstand op 5-1 bracht. Na een matige start wordt er - onder aanvoering van Mark Lakwijk - met de wedstrijd beter gespeeld, en klimt Bad Brothers langzaam maar zeker op naar de koplopers. Solectron behoudt haar plaats in de middenmoot vooralsnog, maar moet uitkijken dat het niet te ver naar beneden gaat zakken.

Galvin heeft na een flinke dip (drie nederlagen op rij) de draad weer opgepakt. Tegen Café De Linden moest nog wel een achterstand geslikt worden, maar na vijftig minuten was de winnaar toch duidelijk en terecht: 6-1. Spits Marco van Doremalen bracht zijn ploeg met een fraai doelpunt - hard binnenkant paal - op voorsprong, maar moest machteloos toezien hoe deze uit handen werd gegeven. Doelman Joop Savelkouls hield met goede reflexen zijn doel lang schoon, maar ook hij kon de nederlaag niet voorkomen. Toen hij bij een 3-1 achterstand uitviel was het verzet helemaal gebroken, en kon Galvin zelfs uitlopen naar een ruime overwinning. Mark Slagter en Henri aan den Toorn maakten er beide drie.

De 'wedstrijd van de week' was ongetwijfeld die tussen de ouwertjes (die nog altijd liever routiniers genoemd willen worden) van Korsten Verzekeringen en de jonge honden van De Schutskooi. Via Roelof Bout en Dennis van Loon kwamen De Schutskooi al snel op 2-0, maar deze voorsprong werd al even vlug weer uit handen gegeven. Een mooi eigen doelpunt van Maurits van Hooren zorgde wederom voor een achterstand van Korsten, maar toch ging men de rust in met een gelijke stand. In de tweede helft brachten Dennis van Loon en Raymond Reinewald de stand op 3-5, waarna het in de laatste minuut alsnog spannend werd. Onder meer twee doelpunten van Ad van Roosmalen waren echter niet genoeg voor Korsten Verzekeringen, waardoor men alweer de derde nederlaag op rij leed (4-5). De goede competitiestart wordt hierdoor heel snel ongedaan gemaakt. Inmiddels is men weer afgezakt naar de middenmoot, terwijl De Schutskooi zich steviger op de tweede plaats nestelt, en ook goede kansen behoudt op het winnen van de tweede periodetitel.

B.Z.E. - De Kiet was in deze beginfase van de competitie al een waar 'degradatieduel'. Voor rode lantaarndrager De Kiet was het zaak om eindelijk weer eens te winnen, want anders zou het gat toch wel erg groot worden. Desondanks moest men de wedstrijd zonder wissels beginnen én uitspelen, en dat gegeven brak hen uiteindelijk op. Lang ging de wedstrijd namelijk gelijk op (ruststand 1-1), maar tegen het einde kon B.Z.E. de overwinning toch naar zich toe trekken: 3-1. Rogier Schreurs maakte twee goals (en een afgekeurde), en uiteraard was ook uitblinker Hugo Odijk een keer trefzeker.


18-11-2006 | A-POULE | De zevende speelronde in de A-poule werd geopend door Bever/Chambers en Bouwbedrijf Timmers BV. Hun wedstrijd werd er een met heel veel doelpunten. Maar liefst achttien in totaal! Bij rust stond Timmers (via onder meer twee treffers van Sander Steenbakkers en Enrico Zondag) op een 1-5 voorsprong, maar Bever probeerde er na de hervatting alsnog een wedstrijd van te maken. Aan de hand van Bram Ploem (drie goals) kwam men terug tot 5-7, maar de absolute eindsprint werd te laat ingezet. Timmers stond toen namelijk weer op 5-9, en was niet onder de indruk van de doelpunten die in de slotfase nog vielen. Einduitslag 8-10. Het teleurstellende Bever/Chambers voetbalde ook deze keer weer aardig mee, maar wacht desondanks nog altijd op de eerste overwinning.

T.G.O. moest zich vanwege een spelerstekort helaas afmelden voor het treffen met FC Bachus. Het betekende hun eerste verlies, terwijl de koploper hierdoor weer een overwinning kon bijschrijven, en zonder puntverlies bovenaan blijft staan. Ondanks het feit dat Bachus aan de winst op het eigen toernooi een aantal blessuregevallen had overgehouden, was het toch jammer dat ze niet in actie kwamen. Zeker gezien de verhalen die rondgaan in het geruchtencircuit. Naar verluid zal publiekslieveling Tommie de Jong namelijk binnenkort zijn debuut gaan maken bij de sterformatie.

Na de eerste wedstrijd van de week, werd ook Colorado - Dollevoet een duel met genoeg doelpunten. Het verschil tussen beide ploegen was het aantal topschutters. Waar Dollevoet in Robert Nierath (vier treffers) haar doelpuntenmachine had, was Colorado gezegend met twee spelers (Tom Passon en William van den Hout) die ieder vier keer trefzeker waren. Doelpunten van Albert van hamond (twee voor Colorado), Rezan Younis-Ali en Ton van der Heijden (samen drie voor Dollevoet) zorgden uiteindelijk voor de 10-7 eindstand. Colorado doet hiermee goede zaken, vooral voor hun eventuele kansen op de tweede periodetitel. Naast Bever/Chambers heeft ook Dollevoet dit seizoen nog altijd niet gewonnen.

Bij het duel tegen ZVV '72 was het voor DTS Boys zaak om te winnen, om zo op gelijke hoogte te komen met de tegenstander, en aansluiting bij de top te behouden. Het liep echter anders, want ZVV ging met de punten aan de haal. Zij hadden, mede omdat DTS Boys teveel balverlies leed, ook het betere van het spel, en creëerden aanval na aanval. Bij rust stond het op een 1-2 voorsprong, en deze score werd ondanks vele kansen en een paar inzetten op de lat 'slechts' uitgebouwd naar 1-5. Opvallend was dat alle veldspelers - Theo Clevers, Stefan van der Heijden, Marijn Mulders, Marijn van der Heijden en Antoine Roelants - een keer tot scoren kwamen voor ZVV '72.

T. Pennings/De Bron moet het voorlopig stellen zonder de langdurig geblesseerden Kevin van Vught en Giamo Tenlima, maar aangevuld met enkele nieuwe krachten had het weinig moeite met Kroezen Verzekeringen. De laagvliegers gaven goed partij, maar kwamen door vroeg storen haast niet tot aanvallen. Uitblinker Arda Havar maakte voor De Bron het verschil. Hij nam zijn ploeg op sleeptouw en was goed voor maar liefst zes treffers. Goals van Mounir Jouhri, en de debutanten Julien Stundebeek en Koen van Grevengoed brachten de eindstand op 9-2.


11-11-2006 | B-POULE | Bad Brothers lijkt na een matige seizoensstart momenteel weer helemaal op gang te komen. Tegen runner-up Korsten Verzekeringen werd maar liefst een 11-2 (!!) overwinning geboekt. Een ouderwets op dreef zijnde Roel van der Krabben zorgde bijna hoogstpersoonlijk voor de 4-1 ruststand. Zijn ploeggenoot Maikel Schippers en Ron Coolen van Korsten Verzekeringen waren de andere doelpuntenmakers in de eerste helft. Na rust was het verzet definitief gebroken, en kon Bad Brothers uitlopen naar een monsterzege. Doelpuntenmakers: Roel van der Krabben (4), Maikel Schippers (3), Erik van Meurs (2), Mark Lakwijk en Sander van Beek. Jan van den Boogaard was vijf minuten na rust de tweede en laatste die scoorde voor Korsten.

De Kiet leek tegen De Schutskooi eindelijk weer eens op een overwinning af te stevenen. Twee doelpunten van Gert Galiart zorgden binnen zeven minuten voor een 2-0 voorsprong. De Schutskooi knokte zich echter goed terug, en kwam via Roelof Bout en Dennis van Loon op een gelijke score bij rust. In de tweede helft liep men door goals van Benjamin van den Broek, Koen Meulensteen en opnieuw Dennis van Loon zelfs uit naar een 2-5 overwinning. Met opnieuw drie punten is De Schutskooi inmiddels knap opgeklommen naar de tweede plaats. De Kiet blijft nog altijd zonder overwinning, en staat met twee schamele puntjes onderaan.

B.Z.E. - Solectron United was een wedstrijd met opvallend genoeg erg weinig doelpunten. Je zou zeggen dat een duel tussen twee aanvallende ploegen, die niet bekend staan om hun solide verdediging, garant staat voor een doelpuntrijke wedstrijd, maar niets was minder waar. Ugur Selvili bracht zijn ploeg op een 0-1 voorsprong, waarna Martijn van Vught voor de gelijkmaker zorgde. Mustafa Edriouch werd uiteindelijk matchwinner, want hij was het die voor de 1-2 eindstand tekende.

Café de Linden schreef na de wedstrijd tegen Lasik Centrum de tweede overwinning van het seizoen bij. Via een 2-2 tussenstand bij rust, liep men na de hervatting uit naar een ruime 6-2 voorsprong. Lasik zette alle zeilen bij, en kwam onder meer door twee goals van Ron van der Loo en Frank van der Biessen nog knap terug tot 6-5. De gelijkmaker viel echter niet, en dus pakte De Linden de belangrijke winstpunten. Topscorer Marco van Doremalen zorgde voor vier doelpunten, en zorgt er mede voor dat zijn ploeg kan gaan uitkijken naar een plaats in de middenmoot. Lasik Centrum had bij een overwinning kunnen klimmen naar plaats twee, maar moet het nu doen met - ook niet slecht - een gedeelde derde plek.

Sportcafé de Hazelaar tegen Galvin was een van de toppers van de week. Waar De Hazelaar zich nog altijd in de winning mood bevindt, is Galvin juist in een vormcrisis beland. Tijdens deze wedstrijd was hiervan weinig te merken, want het ging mooi gelijk op. In de eerste helft drukten Ad Pennings (Galvin) en Daniel Goossens van De Hazelaar dit evenwicht uit in doelpunten. Na rust werd er lange tijd niet gescoord, en leek het uit te draaien op een puntendeling. De Hazelaar besliste echter anders: de eerder deze week pas 15 jaar (!!) geworden debutant Steven van der Heijden zorgde uiteindelijk voor de winnende goal. Uitslag: 2-1, en daarmee heeft De Hazelaar inmiddels een flink gat geslagen met de concurrenten.


04-11-2006 | A-POULE | De speelweek opende deze keer met een schitterende pot zaalvoetbal tussen FC Bachus en DTS Boys. Ondanks de problemen met de trainingen voor het veldvoetbal, was DTS Boys present met een sterk team. FC Bachus is dat dankzij een goedgevulde spelerslijst altijd, en dus waren alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd aanwezig. Binnen vijf minuten bracht Mathieu Meeuwsen zijn ploeg op voorsprong, maar Bachus-spelers Hans van Heumen, Joris van Oers en Randy van Schijndel zorgden voor een 3-1 voorsprong bij rust. Hierna bracht Johan den Teuling de spanning weer terug in de wedstrijd, maar in het laatste kwart moest DTS Boys alsnog passen. Via treffers van opnieuw Hans van Heumen (2x) en Joris van Oers liep FC Bachus alsnog uit naar een degelijke overwinning: 6-2.

Na deze prachtige wedstrijd, was het tijd voor een veredeld oefenpotje. De wel heel erg jonge ploeg van Kroezen Verzekeringen kon namelijk alleen de eerste tien minuten tegenstand bieden aan een ontketend ZVV '72. Doelpunten van Stefan van der Heijden (4), Rees Buitenkamp (3), Marijn van der Heijden (2), Antoine Roelants, en Antoine Buitenkamp zorgden uiteindelijk voor een monsterzege. Michael Prijs en Paul Eerhart waren de enige spelers die voor Kroezen wisten te scoren, waardoor maar liefst een 2-11 nederlaag de boeken in gaat. ZVV blijft na de vierde overwinning meedoen bovenin, terwijl Kroezen nog altijd blijft hangen in de onderste regionen.

T. Pennings/De Bron moest het zonder Kevin van Vught doen, maar ze lieten in de beginfase zien dat ze het T.G.O. knap lastig wilden maken. De Rosmalense jongeren kwamen zelfs op een 2-1 voorsprong, maar na de omstreden 2-3 was het verzet van De Bron plotseling gebroken. De strijd waar de ploeg normaal om bekend staat was compleet verdwenen, en De Bron liet zich als makke lammetjes naar de slachtbank leiden. De teller stopte pas bij 3-10, waarmee T.G.O. een prima overwinning behaalde. Doelpuntenmakers: Ricardo Aguado en Danny da Silva (beiden 3 treffers), Jaap Veen (2), Jeroen van Hoof en Ad Hoogeveen. Het later ingestroomde T.G.O. meldt zich na slechts twee wedstrijden - en tevens twee overwinningen - al in de middenmoot. De Bron blijft na de derde nederlaag op rij eveneens op zes punten staan.

Dollevoet blijft gevangen in de hoek waar de klappen vallen. Ook tegen Bouwbedrijf Timmers BV was er voor hen weer weinig eer te behalen. Bij rust stond de ploeg van Benny Vissers al op een 0-5 achterstand, en ook na de hervatting kregen zijn geen vat op de ploeg van Timmers. Doelpunten van Geert Peters (3), Lawrence Heijmans (2), Sander Steenbakkers (2) en Sander van de Hout zorgden voor een ruime overwinning. Pas in de slotfase kon Dollevoet wat terugdoen. Goals van Harm Pennings en Manfred van Erp zorgden voor een 2-8 uitslag.

Bij de wedstrijd tussen Bever/Chambers en Colorado was het voor de 'bezoekers' zaak om d.m.v. een overwinning aansluiting met de kopgroep te behouden, terwijl Bever nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen wachtte. Ook na het duel is dat nog steeds het geval, want Colorado ging met een 3-5 overwinning aan de haal. Heel veel beter was de ploeg niet, maar het was wel doeltreffender in de afronding. Bever/Chambers bleef desondanks goed combineren, en drong de tegenstander zeker na rust (0-2) goed terug. De goed keepende veteraan Kees van Hout hield zijn ploeg echter op de been, chapeau! Topscorers van de wedstrijd werden William van de Hout (Colorado) en Robert Schapendonk (Bever/Chambers) met beide twee treffers. 


Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen