Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


BEKER | 07-06-2008
Bekerwinst voor T. Pennings/De Bron en Bad Brothers

Na spannende halve finales, waarin ERIB met moeite van De Schutskooi won (6-5, vier doelpunten van Ad Pennings) en Bad Brothers het net zo lastig had tegen De Kiet (4-3, met tot de laatste minuut winstkansen voor beide ploegen), stond op vrijdag 6 juni om 19:00 uur de bekerfinale voor de B-poule op het programma. Hoogtepunt was hierin een meelijwekkend moment tussen Nico Scheutjes en doelman Erwin van der Biezen, dat voor een kolderiek eigen doelpunt zorgde. Mark van der Donk bracht ERIB in de tweede helft nog wel op gelijke hoogte, maar in de slotminuut was het alsnog de oplettende Stefan van Meurs die Bad Brothers naar de dubbel schoot: 2-1.

Ook de A-poulers streden met hun hele hebben en houden om de beker, wat vooral in het duel tussen Timmers en Colorado onderstreept werd. De ploegen deden niets voor elkaar onder en nadat de wedstrijd in 2-2 was geëindigd, besliste Timmers de wedstrijd via pingels in hun voordeel. De selectie van T. Pennings/De Bron deed het anders. Zij gingen aan de hand van uitblinker Arda Havar met een korfbalscore langs T.G.O. Het werd 10-7, met liefst zeven treffers en enkele assists van Havar. Ook in de finale op de vrijdagavond was hij degene die het verschil maakte. Bouwbedrijf Timmers BV kon tot aan de rust bijblijven (1-1), maar moest in de tweede helft toch haar meerdere erkennen in de oranje formatie. Onder meer drie doelpunten van Havar zorgde voor een 4-1 overwinning voor De Bron.

Bad Brothers en T. Pennings/De Bron, allebei proficiat met de het winnen van de beker! De prijsuitreiking vond na afloop van de finales plaats in het goedgevulde sportcafé De Hazelaar. Naast de kampioensbokalen en prijzen voor de winnaars van het bekertoernooi, werden ook de Fair Play Cups uitgereikt. Deze werden gewonnen door Bever/Chambers en ERIB, dat hiermee na twee tweede plaatsen in de competitie en het bekertoernooi toch nog een prijs binnensleepte. De complete eindstand in deze Fair Play-competitie vind je achter deze link.

Iedereen een fijne zomerstop toegewenst en tot in het nieuwe seizoen! 


Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen