Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

B-POULE | 25-10-2008
ERIB verzekert zich vroegtijdig van play-offs

Lang was het afwachten wie de eerste periodetitel van de B-poule binnen zou gaan halen. Nadat meerdere kanshebbers al eerder waren afgehaakt, werd de winnaar pas op de laatste speeldag bekend. Ondanks een (wederom nipte) overwinning van concurrent De Schutskooi, ging ERIB met de prijs aan de haal. Matig spel bracht hen langs Korsten Verzekeringen en daarmee blijft de ploeg op doelsaldo koploper. Tevens is ERIB winnaar van de eerste periodetitel, die recht geeft op een plaatsje in de play-offs aan het eind van het seizoen.


ERIB, winnaar 1e periodetitel B-poule

Allereerst was het de afgelopen week de beurt aan Twago International, dat zonder wissels en doelman de degens kruiste met De Kiet. Het leek een onbegonnen strijd, maar na een doelpunt van Peter van der Plas bolde het net aan beide zijden een flinke tijd niet. Pas even voor rust kwam, na een eigen doelpunt van Henk-Jan Aarts, de 0-2 op het bord. Tot vijf minuten na de hervatting konden de vijf van Twago voldoende tegengas bieden, maar na het derde doelpunt van De Kiet leek het verzet gebroken. Gert-Jan van Lokven en Paul Langenberg brachten de score binnen de minuut op 0-4 en de wedstrijd was gespeeld. Toch kwam Twago binnen enkele minuten brutaal terug tot 2-4 (Jos Goyaerts en Ernst van Nieuwburg), maar verder liet De Kiet het niet komen. Via treffers van Van Lokven, David van Dam en Harold Molenschot won het uiteindelijk overtuigend met 2-7.

Brabant United '07 moest het na de oorwassing tegen ERIB (1-8) opnemen tegen het verrassend goed presterende VersVleesBoerderij.nl. De gelijkopgaande wedstrijd werd pas in de slotfase beslist door de meest gelukkige ploeg. Een doelpunt van Marco van Doremalen bracht VVB op voorsprong en pas in de laatste minuut voor rust zette Rick Penders (broer van NAC-speler Rob, red.) zijn team op gelijke hoogte. Na rust was het Rogier Peters die voor 2-1 tekende, waarna Stan van Lokven de teams weer in evenwicht bracht. Peters scoorde vijf minuten voor het eindsignaal opnieuw en bij die stand scoorde ook Van Doremalen nog een keer aan de andere kant. Zijn treffer werd echter niet geteld, aangezien de scheidsrechter net te snel had gefloten voor een overtreding op de onfortuinlijke VVB-spits. In de slotminuut maakte Rogier Peters zijn hattrick vol en werd de eindstand bepaald op 4-2 in het voordeel van Brabant United. Erg zuur voor VersVleesBoerderij.nl, dat zeker niet de mindere was tijdens dit duel. De vlijmscherpe counters van de tegenstander werden hen funest.

B.N.A. kan al het hele seizoen niet bepaald imponeren en verscheen ook tegen De Schutskooi gehavend aan de aftrap. In aanvallend opzicht had men, met het ontbreken van Laurens Ubert en Remco van der Pol, veel ingeleverd, maar daar tegenover stond het debuut van baltovenaar Herman Kasdiran. De Schutskooi leek er niet van onder de indruk, want doelpunten van Benjamin van den Broek, Raymond Reinewald en Pepijn Peijnenburg zorgden voor een 0-3 voorsprong. Marcel Pennings bracht de strijd wat terug, maar Van den Broek bracht het verschil weer snel op drie. Daarna was het tijd voor de Kasdiran-show. Zijn eerste treffer zorgde voor een 2-4 ruststand en - ondanks de duidelijke woorden van coach Marcel de Jong, waarnaar door alle Schutskooiers aandachtig werd geluisterd (“Die nummer 10 is gevaarlijk, zorg dat je hem kort dekt en uitschakelt”) - binnen twee minuten was de hattrick compleet, en daarmee de score op 4-4 gezet. De Schutskooi bracht nog maar wat verse krachten binnen de lijnen, wat resulteerde in goals van Dennis van Loon en debutant Joey Gillissen. Na de 5-6 van Robert Slegers ging B.N.A. nog wel op zoek naar de gelijkmaker, maar in de counter was het Benjamin van den Broek die voor zekerheid zorgde: 5-7.

Dixons leek tegen het gehavende Bad Brothers te kunnen stunten, maar kwam bedrogen uit. Een 1-0 voorsprong bij rust kon niet worden vastgehouden en ook de 2-1 tussenstand werd uit handen gegeven. In de laatste vijf minuten scoorde Bad Brothers nog drie keer en won het zo geflatteerd met 2-5. Doelpuntenmakers en verdere gegevens ontbreken helaas van deze wedstrijd.

ERIB kende een droomstart tegen Korsten Verzekeringen, maar speelde desondanks verre van briljant. Ad Pennings en Thijs van Pinxteren scoorden beiden binnen vier minuten, maar het kruid leek daarna lange tijd verschoten. Jan van den Boogaard scoorde tegen, maar door Mark Slagter en Henry aan den Toorn werd de ruststand bepaald op 4-1. Tien minuten na rust was het wederom Van den Boogaard die scoorde, maar ondanks het belabberde spel van ERIB zat er niet meer in voor de oude garde van Korsten. Dat had de koploper in die fase met name te danken aan invaldoelman Bas Knapen, die zijn doel - geholpen door een trendy bril op de neus - met verve verdedigde. In de veertigste minuut bracht Van Pinxteren de genadeklap en daarmee zorgde hij meteen voor de eindstand: 2-5. Coach Van Aggelen was niet tevreden over het vertoonde spel, maar wel over zijn doelman bij deze wedstrijd: “We twijfelen nog altijd aan onze eerste doelman en daarom was hij dit keer gepasseerd. Knapen was na hem (Erwin van der Biezen, red.), Hennie van Uden en ondergetekende alweer de vierde keeper van het seizoen. Hij stelde zeker niet teleur en liet zien dat we keus genoeg hebben voor onder de lat!”


A-POULE | 18-10-2008
FC Basiskeuken wint 1e periode, De Jong debuteert

De vijfde speelronde van de A-poule van de Rosmalense zaalvoetbalcompetitie werd aangevangen onder leiding van een nieuw gezicht. Mohammed Sheikhi heeft liefst 27 jaar ervaring als scheidsrechter en fluit momenteel in diverse zaalvoetbalcompetities en het regionale amateurvoetbal. Eerder floot hij zelfs op het hoogste niveau in zijn geboorteland Iran. Ook in Rosmalen leidde hij zijn wedstrijden zonder enige wanklank, wat uiteraard ook te danken was aan de sportieve instelling van alle teams.

FC Basiskeuken opende geweldig tegen Bever/Chambers en kwam via een doelpunt van John Weber (al na elf seconden!) en twee van Emercio Jongejan en Patrick Westelaken al vroeg op een ruime 0-5 voorsprong. Voor rust wist Bever/Chambers er nog 2-5 van te maken, maar ook in de tweede helft bleef Basiskeuken scoren. Bij 2-7 vond Bever/Chambers het echter welletjes en begon men een inhaalrace. Vier doelpunten op rij zorgde voor een 6-7 tussenstand en lichte paniek bij de tot nog toe ongenaakbare koploper. Ook zij besloten een tandje bij te schakelen, wat resulteerde in alsnog een degelijke overwinning: 6-11. Aanvoerder John Weber was goed voor vier treffers van FC Basiskeuken. Bij Bever/Chambers maakte Bram Ploem er drie en scoorde de verdienstelijk debuterende Joël Martodrono twee keer. Beide ploegen maakten er een mooi schouwspel van, wat het opgekomen publiek erg kon waarderen. Het wachten is op de eerste punten voor het vernieuwde Bever/Chambers. Maar dat kan met het vertoonde spel zeker niet lang meer gaan duren. Op de eerste nederlaag van FC Basiskeuken lijken we langer te moeten wachten. Met vijf overwinningen op rij is de eerste periodetitel een prooi geworden voor de nieuwelingen in onze competitie. Wie kan ze stoppen op weg naar de titel?


FC Basiskeuken, winnaar 1e periodetitel A-poule

Wellicht titelhouder FC Bachus? Voor hen was het zaak geen schade op te lopen tegen laagvlieger Bor Hoveniers. Opnieuw moesten een aantal vaste krachten verstek laten gaan en om aan de vraag van de supporters te voldoen werd publiekslieveling Tommie de Jong opgeroepen. Met hem op de bank werd er gestart en niet zonder succes. Via Frank Willems en Joris van Oers stond Bachus al na vier minuten op een 2-0 voorsprong. Van Oers had een minuut later de wedstrijd al kunnen beslissen, maar zijn schot belandde net naast het doel. Direct hierna werd De Jong onder luid applaus van het aanwezige publiek ingebracht en zijn fans hoefden niet lang te wachten op de eerste treffer van de blonde adonis. Enige hulp van de keeper was er wel voor nodig, maar toch zorgde De Jong na twaalf minuten op fabelachtige wijze voor het derde doelpunt van de wedstrijd. Eugene Roelants maakte er voor rust zelfs 4-0 van en dat zorgde ervoor dat Bachus freewheelend voor de tweede helft kon aantreden. Vijf minuten na rust scoorde de volijverige Marc van der Mark voor Bor Hoveniers, maar geloof in een goed resultaat hadden de mannen in het grijs allang niet meer. Onder aanvoering van balgoochelaar Tommie de Jong liep FC Bachus uit naar een ruime overwinning. De ‘Tovenaar van Tatabánya’ was met zijn onnavolgbare voetbewegingen de bliksemafleider, waardoor Van Oers en Willems beiden nogmaals tot scoren konden komen. Drie minuten voor tijd konden ze samen op doelman Jan Hoedemakers afstormen en bepalen wie topscorer van de wedstrijd zou worden. Van Oers speelde de bal netjes breed en gaf de eer daarmee aan Willems. Hij maakte zijn derde en zorgde voor de eindstand: 7-1. Man of the Match was onbetwist Tommie de Jong. “Erg leuk dat ik mijn debuut mocht maken bij de kampioen van vorig seizoen. Het was wel even wennen natuurlijk, maar we wonnen vrij gemakkelijk en ik pikte toch mooi m’n goaltje mee. Ik wens de jongens veel succes toe in de rest van de competitie en als ze me nodig hebben dan sta ik klaar”, luidde zijn commentaar. De fans kunnen al niet wachten op het volgende optreden.

De donderdagavondwedstrijd was een botsing tussen de straatvoetballers van Rosmalen United en de mannen van Cheers the Next, die meer staan voor degelijk resultaatvoetbal. Opvallend was echter dat de straatvoetballers er, zij het moeizaam, met de punten vandoor gingen. Na een kwartier kwam Cheers nog wel op voorsprong via Freek van Osch, maar na rust werd de druk van het frivool spelende Rosmalen United te hoog en begon de Cheers-verdediging hier en daar barstjes te vertonen. Al na twee minuten was het routinier Martin van Kampen die de gelijkmaker binnenschoot, waarna de 15-jarige debutant Bouke Nguyen zijn team op voorsprong zette. In overtalsituatie maakte Mark van de Ven er 3-1 van en toen ook Erik van Beekveld nog scoorde was de wedstrijd al halverwege de tweede helft gespeeld. Vijf minuten voor tijd zorgde Steven van der Heijden nog wel voor 4-2, maar ondanks verwoedde pogingen - en een domme gele kaart van Mark van de Ven - kwam Cheers the Next niet verder. Dat had United met name te danken aan doelman Nicky van den Dungen, die in de slotfase heel wat ballen uit zijn doel ranselde. Captain Julien Stundebeek was niet te spreken over het de wedstrijd, maar beaamde dat de punten belangrijk waren. “Ik ben niet echt tevreden over het vertoonde spel, maar we stonden er wel”, luidde zijn commentaar na de wedstrijd.

DTS Boys trad op vrijdagavond aan tegen T. Pennings/De Bron, dat Arda Havar moest missen. Hij speelde tegelijkertijd een wedstrijd met het eerste elftal van eredivisionist FCK De Hommel, maar ook zonder haar sterspeler wist De Bron met enige moeite te winnen. Een 1-0 achterstand werd ongedaan gemaakt door twee doelpunten van Mounir ‘Aboe’ Jouhri en na de gelijkmaker bracht Ronald Gallé de ruststand op 2-3. Na treffers van Kevin van Vught en Bart Wiggers leek de zege veilig voor T. Pennings/De Bron, maar toch kwam DTS Boys nog aardig terug in de wedstrijd. De score bleef echter hangen bij 4-5, waarmee de vierde overwinning van het seizoen voor de Rosmalense jongelingen een feit was.

Bouwbedrijf Timmers BV verloor vorig seizoen twee maal van Colorado, maar kende dit keer weinig moeite met die ploeg. Na een 3-0 ruststand leek William van de Hout nog enige spanning terug te brengen in de wedstrijd, maar Timmers wachtte niet lang met het orde op zaken stellen. De twee treffers van Christian Quaadvlieg kunnen we tegen die van William van de Hout wegstrepen, maar waar laatstgenoemde alle Colorado-doelpunten voor zijn rekening nam, had de Timmers-speler het geluk dat zijn teamgenoten het net ook allemaal wisten te vinden. Timmers won dankzij dit staaltje teamwork met 7-2 en ook voor hen betekende het alweer de vierde winstpartij. Net als T. Pennings/De Bron moesten ze eerder deze competitie een flinke nederlaag slikken tegen koploper FC Basiskeuken, maar vooralsnog zijn ze samen de meest directe achtervolgers van die ploeg.


B-POULE | 11-10-2008
Enkel ERIB en De Schutskooi nog ongeslagen

Dixons en De Schutskooi bleken weinig tot niets voor elkaar onder te doen tijdens hun onderlinge partij. Het scoreverloop geeft aan dat de teams aan elkaar gewaagd waren en de gelukkigste van de twee er met de punten vandoor ging. Het openingsdoelpunt van aanvoerder Kevin van ’t Sand werd gevolgd door respectievelijk Raymond Reinewald, Rob Rozet en Pepijn Peijnenburg (prachtig achter het standbeen), waardoor er werd gerust met 2-2. Dennis van Loon en Roelof Bout leken hierna De Schutskooi naar de winst te schieten, maar de 2-4 voorsprong werd via treffers van Nick van ’t Sand en Joeri de Bie ongedaan gemaakt. In de slotfase was het alsnog De Schutskooi dat (niet voor het eerst) ‘op z’n Duits’ de overwinning mee naar huis nam. Benjamin van den Broek werd het goudhaantje door in de 48e minuut voor 4-5 en daarmee de eindstand te tekenen. Dixons baalde uiteraard van het verlies. Hun reactie was kort maar krachtig: “Dit hadden we nooit mogen verliezen.”

Het machteloze B.N.A. kon tegen Korsten Verzekeringen geen moment aanspraak maken op de winst. Het gemis van topschutter Remco van der Pot was duidelijk, want zeker in aanvallend opzicht kon men geen potten breken. De eerste tegentreffer volgde in de vijfde minuut en kwam op naam van Joan Duffhues. Daarna trof de sterk acterende Korsten-speler opnieuw doel en ook Paul Berendsen en Jan van den Boogaard kwamen tot scoren. Tussendoor wist ook Marcel de Jong van B.N.A. twee keer het net te vinden, waardoor beide teams gingen rusten met een 2-4 tussenstand op het scorebord. De tweede helft had haast schriftelijk afgedaan kunnen worden. Duffhues bracht halverwege zijn wedstrijdtotaal op drie en Marc-Jan Coppens mocht even voor het eindsignaal na een goede interceptie ook zijn doelpuntje meepikken. De uitslag was zeker niet geflatteerd en mocht er wezen: 2-6 in het voordeel van Korsten.

VersVleesBoerderij.nl verraste na de ruime overwinning op Dixons ook in deze speelronde vriend en vijand. De Kiet, dit seizoen sterk gestart en al jarenlang angstgegner van menig team, werd met 4-1 verslagen. Wie anders dan Marco van Doremalen bracht de ruststand hoogstpersoonlijk op 2-0, waarna Henri Savelkouls en Sander Dieden het verschil op vier brachten voorsprong. Ongekende weelde voor de mannen van VVB, die afstevenden op een overwinning en daarmee stijgen naar de met drie andere teams gedeelde vierde plaats op de ranglijst. René van der Velden zorgde nog voor 4-1, maar die treffer kwam veel te laat en was slechts voor de formaliteiten. De Kiet was overbluft en uit de wedstrijd gespeeld door VVB. “We hebben zonder meer terecht verloren, maar dit had bij tijden weinig met zaalvoetbal te maken”, luidde het commentaar. VVB was uiteraard euforischer na afloop van de wedstrijd. “Het was een pittige wedstrijd met veel strijd en een mooi verloop”, vertelde aanvoerder John van de Ven.

Met het treffen tussen ERIB en Brabant United '07 stond vrijdagavond een ware topper op het programma. Beiden haalden het volle pond uit drie wedstrijden en mochten dus uit gaan maken wie samen met De Schutskooi de koppositie zou gaan innemen na vier speelrondes. Het bleek ERIB te worden, dat op overtuigende wijze won. Al in de eerste helft (4-1) werd een prima resultaat neergezet en na rust werd de voorsprong met disciplinair spel uitgebouwd. De 5-1 van Mark van der Donk, prachtig buitenkantje voet, was de absolute nekslag voor Brabant United. En de drie treffers die nog volgden, zorgden zelfs voor een monsterscore in het voordeel van ERIB: 8-1. “We hebben heel goed gevoetbald. Zelfs met dit gehavende team waren we heer en meester over onze concurrent”, aldus een trotse Hans van Aggelen. De ERIB-coach had met het woord ‘gehavend’ niets teveel gezegd. Van der Donk moest wegens krapte in de selectie tegen zijn principes een prachtpartij van FC Den Bosch laten schieten en de lichtgeblesseerde verdediger Hennie van Uden nam noodgedwongen plaats onder de lat. Eerste doelman Erwin van der Biezen werd daardoor evenals enkele oproepspelers in het veld geposteerd en deed het naar behoren. Hij werd door zijn ploeggenoten zelfs in stelling gebracht om twee keer tot scoren te komen. Henri aan den Toorn scoorde niet, maar was zeer nuttig aanwezig. “Hij heeft in deze wedstrijd meer gelopen en meeverdedigd dan in het hele vorige seizoen”, aldus Van Aggelen over de aanvaller. “Thijs van Pinxteren werd totaal niet gemist. Ik denk niet dat we hem nog hoeven op te roepen”, was een andere gewaagde uitspraak van de nog altijd ongeslagen coach.

Twago International mocht tegen Bad Brothers proberen om eens níet nipt te verliezen. Ook dit keer kwam het echter van de bekende koude kermis thuis. Geheel volgens de trend die men heeft ingezet werd er met minimale verschillen een nederlaag geleden. In de eerste helft leek er nog meer mogelijk. Stefan van Meurs en Sander van Beek zetten de bezoekers twee maal op voorsprong, maar Twago-routinier Ernst van Nieuwburg tekende beide keren voor de gelijkmaker. Na rust scoorde Erik van Meurs en kwam Bad Brothers daarmee voor de derde keer op voorsprong, maar aan de kant van Twago bleek Van Nieuwburg zijn kruid te hebben verschoten en de nieuwe gelijkmaker bleef uit. Dankzij de jeugdige inbreng van B-junioren Bas von Berg en Tom Aarts bleef de ploeg in de race en hopen op een goed resultaat, maar Martijn Donkers maakte in de allerlaatste minuut aan alle hoop een einde. Hij ronde een perfect uitgespeelde counter af en tekende voor de eindstand: 2-4.

A-POULE | 04-10-2008
Slangenmens Geert Peters schiet Timmers naar winst

De vierde speelronde in de A-poule begon met twee mooie wedstrijden op de dinsdagavond. DTS Boys en Cheers the Next maakten er allereerst een gelijkopgaande wedstrijd van. Een vroege voorsprong van Cheers (0-2 binnen zes minuten) kon door Johan Sluijter nog voor de pauze teruggebracht worden. Maarten van Schadewijk bracht Cheers opnieuw op een voorsprong van twee doelpunten, maar Maickel den Teuling en opnieuw Sluijter schoten DTS Boys langszij. Van Schadewijk werd - met zijn derde treffer van de avond - uiteindelijk matchwinner, maar in de slotfase kon het nog alle kanten op gaan. Drie minuten voor tijd schoot Maickel den Teuling op de lat en een gele kaart van Freek van Osch bracht Cheers the Next nog in flinke problemen. De jonge balvirtuozen speelden de wedstrijd echter slim uit en zorgden ervoor dat Wesley Hendriks en Kevin van Liempd, toch gevestigde namen in onze competitie, niet in actie hoefden komen.

In tegenstelling tot Cheers een uur eerder, kende Colorado niet bepaald een droomstart tegen Rosmalen United. Na vijf minuten zorgde een misverstand tussen goalie Ramon Ramaekers en Tom Passon voor een lullig eigen doelpunt van laatstgenoemde. Passon was speelde de bal keurig terug richting het doel, terwijl de debuterende keeper naast hem stond… Even later was het opnieuw Passon die goed was voor een ongelukkige handsbal, waarna Mark van de Ven de toegekende penalty feilloos binnenschoot: 2-0. De toeschouwers gingen er eens goed voor zitten, maar kwamen bedrogen uit. Tot aan de rust werd er namelijk niet meer gescoord. Na de hervatting was het wel meteen raak. Een prachtige pass van Erik van Beekveld werd met een kanonskogel afgerond door Ron van Boxtel: 3-0. De wedstrijd leek gespeeld, maar de inbreng van laatkomer Sander van den Dungen aan de kant van Colorado bepaalde anders. Met drie listige punters scoorde hij even zo vaak in amper vier minuten tijd, waardoor United vol aan de bak moest om de drie punten veilig te stellen. Twee doelpunten van captain Julien Stundebeek zorgden er uiteindelijk voor dat dit alsnog gebeurde: 5-3.

Bor Hoveniers had tegen het superieure FC Basiskeuken niets te vertellen. Bij rust was de stand al onoverbrugbaar en uiteindelijk won de koploper zelfs met een monsterscore: 1-14. Patrick Westelaken onderscheidde zich met een glaszuivere hattrick, waarmee hij de ruststand op 0-5 zette. In totaal scoorde hij vier keer. Ook teamgenoten Emercio Jongejan, Coco Nicsi en John Weber wisten het net handig te vinden. Zij scoorden uit veelal fraai uitgespeelde aanvallen ieder drie keer. Patrick Koppens maakte met zijn doelpunt de veertien vol, waardoor enkel Henk Opstraat ondanks verwoedde pogingen met lege handen bleef staan. Harald Ploeg redde de eer van Bor Hoveniers door de 1-8 binnen te schieten.

Bouwbedrijf Timmers BV tegen FC Bachus werd een gelijkopgaande wedstrijd, die door de gelukkigste ploeg gewonnen werd. Bachus miste vier vaste spelers, maar deze werden prima vervangen door Eugene Roelants, Roel Wittenberg en doelman Martijn Gerrits, waardoor het Timmers aardig lastig gemaakt kon worden. Voldoende was het echter niet, want Timmers ging met een 4-3 overwinning aan de haal. Voor Bachus waren Joris van Oers, Frank Willems en Roel Wittenberg trefzeker. Bij een van deze doelpunten bood Mark Kuijs de helpende hand door de bal langs zijn eigen doelman te lopen. Sander van de Hout en Enrico Zondag (2) scoorden voor Timmers, waarna de mooie winnende goal op naam kwam van slangenmens Geert Peters. Het legioen van FC Bachus was niet te spreken over deze nederlaag. “Gelukkig beschikken we over prima invalspelers, maar dit was de uitgelezen mogelijkheid om publiekslieveling Tommie de Jong op te roepen. Jammer dat dit niet gebeurt is. We wachten met smart op zijn eerste speelminuten!”, aldus een supporter die liever anoniem wil blijven.

Bever/Chambers werd tot slot compleet overlopen door T. Pennings/De Bron. Bij rust was het al 0-7 en aan het eind van de wedstrijd stonden er duidelijke cijfers op het bord: 2-18. De doelpuntenmakers voor Bever/Chambers waren Giovanni Parto en Robert Schapendonk, maar laatstgenoemde was allerminst tevreden over de prestatie van zijn ploeg. “Zo’n slechte wedstrijd hebben we nog nooit gespeeld. Het was echt dramatisch, niets lukte. We hadden nog wel zo’n goede opkomst en opstelling. 18-2… we willen deze wedstrijd echt zo snel mogelijk vergeten!”Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen