Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


A-POULE | 19-12-2009
Bierelier United wint gedevalueerde topper ruim

Bouwbedrijf Timmers - Bierelier United 2-8
Zij die uitkeken naar deze topper in de Rosmalense zaalvoetbalcompetitie kwamen bedrogen uit. Timmers had ternauwernood vier manschappen op kunnen trommelen en speelde zelfs met de geblesseerde speler Twan Voets onder de lat om het vijftal te completeren. Die ploeg, met een gemiddelde leeftijd van veertig jaar, kon niet op tegen de jeugdige mannen van Bierelier. Bij rust was het al 0-4 en daarna kwam die voorsprong nooit meer in gevaar. Bierelier-doelman Nicky van den Dungen was nog wel erg belangrijk door tien minuten voor tijd een grote kans van Timmers te parreren. In de daaropvolgende counter maakte Bouke Nguyen er 2-6 van en was de wedstrijd definitief gespeeld.

Bakker van Keulen/Colorado - FC Bachus 4-7
Het duel tussen twee subtoppers leek al vroeg in het voordeel van FC Bachus beslist te worden. De 0-3 voorsprong slonk in de tweede helft echter zienderogen en de zekere zege kwam daarmee in gevaar. In de 41e minuut scoorde William van de Kamp de aansluitingstreffer, maar luttele seconden later had Frank Willems, met zijn derde van de avond, de marge alweer op twee gebracht. Het bleek het breekpunt in de wedstrijd, want Van Keulen kwam niet meer tot scoren en Hans van Heumen kon de uitslag op 4-7 zetten.

Den Bosch City - Bever/Chambers 4-4
In de onderste regionen van de A-poule moest Den Bosch City lang wachten op een wedstrijd zonder nederlaag. Die volgde tegen Bever/Chambers, dat in Patrick Koppers (voorheen in onze competitie actief bij FC Basiskeuken) een nieuwe versterking heeft gevonden. Het onderlinge treffen eindigde in 4-4, waarmee beide ploegen eigenlijk weinig opschieten. Michael Gevers en Johan Sluijter scoorden beide twee keer voor DBC. Joost Bosman deed hen dat na aan de kant van Bever en ook Benjamin Delhez en Yokito Marghorita wisten voor die equipe het net te vinden.

Gevers Installatiebureau - FC Unity 14-6
FC Unity trad zonder wisselspelers aan tegen de runner-up van de ranglijst en dat kwam hen duur te staan. Een ook aardig gehavend Gevers, dat eveneens heel wat vaste spelers moest missen, won met ruime cijfers. Bij rust was Unity-doelman Jos Valentijn al zes keer gepasseerd en na rust nam onder meer debutant Raynor Thenu enkele treffers voor zijn rekening, waardoor de teller opliep naar veertien.

Bor Hoveniers - Cheers the Next  3-9
Voor Cheers the Next was het alweer even geleden dat men de smaak van een overwinning had geproefd. Na drie nederlagen was het tegen concurrent Bor Hoveniers weer eens raak. Het gat werd al snel gemaakt en dus kwam de overwinning geen moment in gevaar. Tim van Boxtel, Günther van Meurs, Coen van Schijndel en invaller Rob Slegers kwamen allemaal twee keer tot scoren. En ook aanvoerder Jan van der Heijden pikte zijn doelpuntje mee.


ALGEMEEN | 16-12-2009
Aanmelden scheidsrechterscursus

In februari van het komende jaar zal de KNVB weer een scheidsrechterscursus organiseren. Tijdens deze cursus zullen (potentiële) zaalvoetbalscheidsrechters de fijne kneepjes van het vak worden bijgebracht. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Jack Peters (073-5212744).


B-POULE | 12-12-2009
Twago haalt uit tegen Korsten: 7-1

De Schutskooi - Bad Brothers 2-3
Op voorhand is het treffen tussen De Schutskooi en Bad Brothers méér dan de ontmoeting tussen de huidige kampioen en die van twee seizoenen geleden. Het is voor sommigen een strijd om leven en dood en dus zag het voor de B-poule in groten getale aanwezige publiek een heerlijke wedstrijd. Die stond van de eerste tot de laatste seconde bol van de spanning en bleef ondanks de grote strijd immer sportief. Martijn Donkers en Edwin Smolders maakten uiteindelijk het verschil. Donkers nam hoogstpersoonlijk de volledige productie van Bad Brothers voor zijn rekening, terwijl doelman Smolders zijn doel met verve verdedigde en daardoor slechts twee keer moest vissen. “Een heerlijke pot. Drie treffers, waarvan twee zelfs met het rechter chocoladebaan, topavond!”, genoot Donkers nog lang na.

B.N.A. - De Kiet 9-4
B.N.A. heeft altijd moeite met De Kiet en daarom was men, voor het eerst dit seizoen, voltallig aanwezig. Deze grote opkomst leidde bij aanvang vooral tot verwarring. De Kiet kon twee keer scoren en nam daarmee verrassend de voorsprong. B.N.A. bleef echter kalm en via goede aanvallen en acties van met name Herman Kasdiran wist men steeds Freek van Kasteren te vinden. De Kiet kwam er niet meer aan te pas en bij rust was het al 4-2. De tweede helft was iets rommeliger, maar De Kiet kon geen vuist meer maken. Eindstand 9-4 met zes (!) goals van Van Kasteren en drie van Remco van der Pot. Clubtopscorer Peter van der Plas maakte er twee voor De Kiet, waarvoor ook René Knook en Eric Voss trefzeker waren.

Korsten Verzekeringen - Twago International 1-7
Twago International won met ruime cijfers van het zo wisselvallig presterende Korsten Verzekeringen. Het was opnieuw met zeer brede selectie aanwezig en Korsten werd door hen vanaf het begin vastgezet. Twago's eerste werd (na goed storen van Gijs Eras) door Korsten in eigen doel getikt, maar daarna waren het de lichtblauwen die zélf scoorden. Bas von Berg had het grootste scorende aandeel in de Twago-winst door maar liefst 3 keer het net te vinden. Het meest bekeken doelpunt kwam echter van Jos Goyaerts die uitgekookt afgemeten de bal uit het zicht van de doelman van afstand in de benedenhoek plaatste. In dit soort wedstrijden is ook Ernst van Nieuwburg weer als vanouds. Ook hij was doeltreffend, storend en assists-gevend aanwezig. Eras maakte de zevende voor Twago en blokte aan de andere kant wat ongelukkig een Korsten-inzet waaruit de enige tegentreffer tot stand kwam.

VersVleesBoerderij.nl - ERIB 1-3
ERIB moest de spelmaker missen en speelde (daardoor?) een slechte pot tegen VVB. Toch werd er gewonnen, maar van harte ging het niet. Halverwege waren beide ploegen nog niet tot scoren gekomen en ook in de tweede helft werd het net mondjesmaat gevonden. Niels Verstegen was de enige aan de kant van VVB die dat lukte, terwijl bij ERIB topscorer Ad Pennings er hoogstpersoonlijk twee binnenschoot. Ook debutant Ferry van Heeswijk pikte zijn doelpuntje mee, zodat ERIB nog altijd ongeslagen is en aansluiting houdt met de kopgroep.

Brabant United - Dixons 3-8
Dixons legde de basis voor de overwinning al in de eerste helft. Die was volledig in handen van de rode brigade en dat werd ook uitgedrukt in de score. Bij rust was het al 0-5 en moest United zich al min of meer neerleggen bij een nederlaag. Toch kwam het team sterk terug in de wedstrijd, maar dat gebeurde te laat. Een fictief gelijkspel (3-3) na rust was het hoogst haalbare, waardoor Dixons weer een overtuigende zege mag bijschrijven en Brabant United nog altijd blijft hangen in de onderste regionen.


A-POULE | 05-12-2009
Volledige top vijf wint haar wedstrijden

Gevers Installatiebureau - Cheers the Next 9-5
Met Kiley Thijs op doel behaalde Gevers tegen Cheers the Next een eenvoudige overwinning. De noodkeeper moest door goals van Steven van der Heijden, Maarten van Schadewijk (ieder 2) en Coen van Schijndel vijf keer vissen, maar zag zijn ploeggenoten liefst negen keer de netten vinden. Cheers-goalie Hein van Uden werd er bijkans gek van. “Wat waren die mannen snel zeg!” Joep van der Heijden maakte er vier, Robin Gallé en Scott van der Stappen twee en Andy van Esch deed ook een duit in het zakje. Rik van Lee kende een degelijk debuut, maar scoorde niet met zijn gevaarlijke linker.

Den Bosch City - FC Bachus 1-3
FC Bachus startte sterk tegen Den Bosch City, maar echt afstand kon men niet nemen. Het spel werd bij tijden zelfs gemaakt door de Bosschenaren, maar met enkele slim uitgespeelde counters kon Bachus op voorsprong komen. Kevin van Liempd was de gevierde man aan hun zijde. Wesley Hendriks had bij rust (0-2) nog niet hoeven vissen en in de tweede helft bleef het bij een fictief gelijkspel. Daardoor gingen de punten naar FC Bachus en wacht DBC nog altijd op de tweede zege van het jaar.

Bever/Chambers - Bierelier United 3-11
In een - tot aan de rust - aardige wedstrijd, was al ver voor het eindsignaal duidelijk wie met de drie punten aan de haal zou gaan. “Het liep totaal niet bij ons”, wist Bever-aanvoerder Robert Schapendonk. “In de eerste helft konden we aardig mee, maar daarna ging alles fout.” Hij liegt daarmee geen woord. De 2-4 tussenstand die halverwege op het bord stond, liep na rust snel op. Bierelier United scoorde in de laatste 25 minuten liefst 7 keer, terwijl Bever nog maar een keer doel trof. “Arda (Havar, red.) was de topscorer van de avond, maar ook alle andere spelers scoorden wel een keer. Het was niet bij te houden”, aldus captain Julien Stundebeek.

Bakker van Keulen/Colorado - FC Unity 10-5
Ondanks dat FC Unity op voorsprong kwam via schitterende goals, stelde Van Keulen net voor rust nog orde op zaken door 5-4 te maken. In de tweede helft lieten ze zich niet van de wijs brengen en liep de score op naar een 10-5 overwinning. Frans van de Broek tekende voor vier treffers, Dave Reeuwijk maakte er drie, Patrick van de Hout scoorde twee keer en William van de Hout zorgde er met zijn ene doelpunt voor dat de dubbele cijfers werden gehaald. Het betekende de zevende opeenvolgende nederlaag voor FC Unity, maar als het beter gaat omschakelen, kan het wel degelijk een lastige tegenstander worden voor de meeste teams in de A-poule.

Bouwbedrijf Timmers - Bor Hoveniers 8-3
Ondanks personele problemen kwam Timmers toch weer met een gedegen ploeg het veld in. Bor Hoveniers, wederom aanwezig met liefst vier wisselspelers, verdedigde echter sterk en dus kwam het favoriete Timmers maar moeizaam uit de startblokken. Tijdens de pauze was de voorsprong minimaal (2-1), maar er werd alsnog met duidelijke cijfers gewonnen. Mede door enkele geweldige pegels van Lawrence Heijmans liep de score hoog op en daarmee handhaaft Timmers zich op de tweede plaats. In de volgende speelronde, op dinsdag 15 december om 21.00 uur, staat de topper tegen koploper Bierelier United op het programma.
Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen