Archief

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u een overzicht van berichten uit ons archief, gerubriceerd per jaar en maand.

 


Seizoenen

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2004-2005
2003-2004
2002-2003
Zaalvoetbal Competitie Rosmalen - www.zaalvoetbalrosmalen.nl

Welkom op de website van de Zaalvoetbal Competitie Rosmalen. Hier vindt u altijd het laatste nieuws, de actuele standen, de laatste uitslagen en uiteraard het programma.


B-POULE | 27-02-2010
Dixons brengt ERIB eerste nederlaag toe

De subtop blijft als altijd uitermate groot in de B-poule. Ook de kampioen van vorig jaar bevindt zich in deze groep. Korsten Verzekeringen maakte het De Schutskooi nog wel aardig lastig, maar kon niet voorkomen dat de groenhemden met de zege aan de haal gingen. Daarmee komt hun puntentotaal op 19 en vinden we ze terug op een gedeelde derde plaats. Marc-Jan Coppens bracht Korsten op voorsprong, maar Dennis van Loon bepaalde ruststand op 1-1. Pas tien minuten voor tijd was het Roelof Bout die voor 1-2 zorgde en vijf minuten later maakte Van Loon aan alle onzekerheid een einde: 1-3.

De grote favoriet kwam in de beginfase moeizaam tot scoren, maar toch was de wedstrijd tussen VersVleesBoerderij.nl en B.N.A. heel wat sneller beslist. De 0-2 voorsprong bij rust werd in rap tempo verhoogd en eindigde in de slotminuut bij 0-7. De trotse lijstaanvoerder heeft inmiddels een flink gat geslagen met de achtervolgers. Laurens Ubert, Freek van Kasteren en Herman Kasdiran maakten er ieder twee. Remco van der Pot kwam slechts tot een doelpunt en een gele kaart. Na een opstootje tussen hem en Marco van Doremalen moesten beide spelers het veld tijdelijk verlaten.

ERIB behield maandenlang een ongeslagen status, maar moest haar meerdere erkennen in Dixons. Nog voor rust moest goalie Erwin van der Biezen vier keer vissen en pas daarna wisten Mark van der Donk en Hans van Aggelen de spanning enigszins terug te brengen. Dixons raakte echter niet in paniek en speelde het duel geroutineerd uit. Joeri de Bie en Mohamed Bahlaoui waren als altijd de gevaarlijke mannen aan de kant van Dixons. Ze scoorden beide drie keer en waren uiterst belangrijk in de 3-8 overwinning.

Het noodlijdende De Kiet startte zeer goed en kwam binnen vier minuten op een 2-0 voorsprong. Na de treffers van Harold Molenschot en René Knook schoot Brabant United '07 direct wakker, maar het had nog een tijdje nodig om orde op zaken te stellen. Die tijd en ruimte kregen ze van de tegenstander en dus werden de drie punten eenvoudig weggegeven: 2-5. De geblesseerde Peter van der Plas en Henri Mulders (die dit seizoen nog amper heeft meegespeeld) werden node gemist. Aanvallend kan De Kiet wel een kwaliteitsinjectie gebruiken, want anders zal de rode lantaarn nog wel even gedragen worden.

De laatste wedstrijd van de week kende een verrassend verloop. Het met een grote selectie opgekomen Twago International legde Bad Brothers het vuur na aan de schenen. Goals van Martijn Donkers, Erik en Stefan van Meurs zorgden na een half uur voor een 3-1 voorsprong, maar Henk-Jan Aarts maakte nog geen twee minuten later de aansluitingstreffer en dus was weer alles mogelijk. Het duurde uiteindelijk tot de laatste vijf minuten, maar Twago flikte het: Tom Aarts en Ernst van Nieuwburg zorgden voor een knappe 3-4 zege!


A-POULE | 20-02-2010
Opvallende uitslagen inhaalvrijdag

Op vrijdag 19 februari werden de twee nog resterende wedstrijden van de 11e speelronde van de A-poule gespeeld. FC Bachus nam het op tegen Bouwbedrijf Timmers en wist verrassend te winnen. Christian Quaadvlieg bracht Timmers na 8 minuten op voorsprong en pas halverwege de tweede helft kon Michiel van Keijsteren Bachus op gelijke hoogte brengen. Vijf minuten voor tijd scoorde Quaadvlieg opnieuw en leek hij daarmee voor de winnende te tekenen, maar Martijn 'Zwiep' Gerrits en opnieuw Van Keijsteren besloten anders.

Dylan Kusters bracht Cheers the Next al in de derde minuut op voorsprong tegen Bierelier United. Daarna werd het echter eenrichtingsverkeer en kwam Cheers niet meer in het spel voor. Bij rust was het al 1-7 en in de tweede helft liep de teller verder op. Ongetwijfeld zal het gemis van Cheers-captain Jan van der Heijden hebben meegespeeld, maar ook hij had de 1-12 (!!) nederlaag waarschijnlijk niet kunnen voorkomen. Arda Havar scoorde 4 keer, Bouke Nguyen maakte er 3, Mounir Jouhri 2, Ron van Boxtel en Mark van de Ven beide een. Het slotakkoord was voor Bierelier-doelman Nicky van den Dungen, die hoogstpersoonlijk de eindstand op het bord zette.


A-POULE | 13-02-2010
Sterke come-backs van Bever en DB City

In de wegens carnavalsfestiviteiten vroegtijdig afgekapte speelronde van de A-poule, werd er lustig op los gescoord. Bever/Chambers bleef in de eerste helft tegen Gevers Installatiebureau (1-5) wat achter op schema, maar kwam na rust knap terug. Verder dan drie doelpunten kwam men echter niet en dus kon interim-goalie Robin Gallé van Gevers opgelucht ademhalen. Zijn ploeg scoorde na rust niet, maar won desondanks nipt.

Ook Den Bosch City leek al snel ten dode opgeschreven in het duel met Bakker van Keulen/Colorado. Toen het tien minuten na de pauze 8-3 werd (vier doelpunten van Frans van den Broek), leek een afslachting in de maak. Niets was echter minder waar, want City besloot terug te knokken en dat bracht zowaar resultaat. Per doelpunt kwam de spanning meer en meer terug in de wedstrijd en een minuut voor tijd bracht Jurgen Willems zijn ploeg met zijn derde van de avond langszij: 8-8.

Daar waar Den Bosch City een puntje sprokkelde, lijkt FC Unity zich al verzoend te hebben met de laatste plaats. Ook tegen Bor Hoveniers ontbrak de overtuiging om een goed resultaat neer te zetten en dat leidde tot wederom een nederlaag. Patrick de Gouw scoorde driemaal voor Bor en zag ook zijn teamgenoten in totaal vijf keer doel treffen. Unity zette er slechts vier doelpunten tegenover.


B-POULE | 06-02-2010
Doelpunten te over in spannende B-poule

Grote uitslagen zijn geen unicum in onze competitie. Zeker niet in de B-poule, waar ook in de tiende speelronde weer veel doelmannen als schietschijven fungeerden. In 5 wedstrijden waren liefst 57 goals te noteren.

ERIB won ruim (met 7-0) van De Kiet, maar deed dat niet zo makkelijk als de uitslag doet vermoeden. Halverwege was het verschil pas twee en op dat moment had dat er eigenlijk eentje minder moeten zijn. De streep van Peter van der Plas werd echter niet geteld en dus kon ERIB-uitblinker Henny van Uden met zijn tweede van de avond voor 3-0 zorgen. Daarmee mede werd de overwinning veiliggesteld. In de laatste vijf minuten scoorde ERIB nog vier keer.

Korsten Verzekeringen zag targetman Jan van den Boogaard al na twaalf minuten uitvallen en wist toen dat het kansloos was tegen Brabant United ’07. Tot aan de rust werd de schade beperkt (1-2), maar de nederlaag kon niet afgewend worden. United won met 3-6 en daarbij was John Simons goed voor drie doelpunten.

Bad Brothers maakte vroegtijdig korte metten met VersVleesBoerderij.nl. Bij rust was het al 5-0 en uiteindelijk werd er gewonnen met 10-2. Erik van Meurs scoorde vier keer, Martijn Donkers en Roel van der Krabben maakten er ieder twee. Voor VVB waren nieuwe aanwinst Frank van Nistelrooij en Marco van Doremalen trefzeker.

De vrijdagavond verkeek favoriet Dixons zich op Twago International. Bas von Berg scoorde in het eerste kwartier liefst drie keer en zag zijn ploeg zowaar met 2-4 leiden tijdens de bankwissel. In het tweede stuk kwam Dixons op gelijke hoogte, maar was het doelpunt van Tom Aarts de inleiding voor een geweldige stunt van Twago. Men liep uit naar 4-8 en liet Dixons daarmee ontredderd verslagen achter.

Ook De Schutskooi kon zich na haar wedstrijd achter de oren krabben. Tegen koploper B.N.A. werd namelijk een kansloze nederlaag geleden. Raymond Reinewald zorgde al na drie minuten voor 1-0, maar moest daarna lijdzaam toezien hoe zijn team roemloos ten onder ging. B.N.A. was niet te stoppen en reeg de doelpunten aaneen. De Schutskooi stond met 2-9 achter, maar gaf de uitslag in het slot nog enigszins aanzien: 5-12. Remco van der Pot nam de helft van de totale productie voor zijn rekening.
Mobiele site | © Zaalvoetbal Competitie Rosmalen